Dziewczyny powiedzcie mi do kiedy przyjmowałyście acard. Lekarz kazał odstawić z końcem 36 tygodnia i mam jakiś strach przed tym. Wiem, że należy słuchać lekarza, ale chciałabym dowiedzieć się jak to było u Was. Kiedy odstawilysście a kiedy urodziłyście czy po odstawieniu było wszystko ok ?
reklama
matkaniewariatka
Fanka BB :)
jeszcze nie odstawiłam, bo jeszcze trochę mi zostało tygodni, ale hematolog mówił, że po 34 się odstawiaDziewczyny powiedzcie mi do kiedy przyjmowałyście acard. Lekarz kazał odstawić z końcem 36 tygodnia i mam jakiś strach przed tym. Wiem, że należy słuchać lekarza, ale chciałabym dowiedzieć się jak to było u Was. Kiedy odstawilysście a kiedy urodziłyście czy po odstawieniu było wszystko ok ?
Kaacha1987
Fanka BB :)
Ja nie zdążyłam odstawić do końca i urodziłam w 36tc. Bałam się czy nie będzie jakiegoś krwotoku, ale nie było
Carry88
Moderator
Dziewczyny a jakie wskazania były do brania acardu i jaka miałyście dawkę od jakiego tyg ciąży ?
150, zespół antyfosfolipidowy i mutacja pai homo. Od testu pozytywnego
reklama
Bo tak ciągle rozkminiam to . Ja jestem po poronieniach ,ale mam dwójkę dzieci przy których nie dostawałam leków i dlatego tak się wacham150, zespół antyfosfolipidowy i mutacja pai homo. Od testu pozytywnego