reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aaa... czyli jak zasypiają Nasze maleństwa

ostatnio tak ujrzalam Julka podczas snu :-D

Załączniki

• audi 014.jpg
    audi 014.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
koral slicznie razem wygladaja twoi panowie:tak:u na nie ma szans zeby Emilka tak zasnela:no:ona ma robaki w tylku i nie usiedzi ani chwili a co dopiero zasnac:tak::-D

Koralku no slodka foteczka :tak::-) moj Niki tez by tak raczej nie usnal :tak::-D jak co to kolo mnie albo m z nogami albo rekami na moim nosie albo oku :-)

koral świetne zdjęcie , pięknie wygladaja twoi mezczyźni razem

u nas podobnie jak u anetki i szminy robaki w tyleczku nie usiedzi na miejscu

u nas z zasypianiem problem bo trzeba sie z Kuba polozyć jak go wloze do lozeczka to placze , a jak poloze na naszym wyrku w sypialni to zasnie nawet sam , albo trzeba sie polozyc i mu pomruczeć

co do spania to coraz czesciej zdarzaja sie u nas dni ze Kubun wogole w dzien nie spi

Zasypia przewaznie okolo 21 czasem po 21 np. dzis byl jakis marudny i zasnal o 22 a budzi sie przewaznie po 10 okolo 10:30 i nie budzi sie w nocy , chociaz czasem laduje u nas w wyrku nad ranem bo placze przez sen i jak go wezmiemy do lozka przytulimy wtedy przestaje plakać

co do drzemek to zdarzaja sie okolo 13-14 okolo godziny , lub okolo 17 , albo wcale nie chce spać , chociaż jesli tyle godzin w nocy spi bez pobudek to moze mu wystarczy tego snu bo ile mozna spać , ale te dlugie spanie ma po mnie bo ja uwielbiam spać dlugo

reklama
jak ubieracie teraz dzieciaczki do spania?
ja Emilke ubieram w pizamke 2 czesciowa na gole cialko tzn tylko pileuszka:-(i wkladam do cienkiego spiworka:tak:czasem ma glowke spocona i zastanawiam sie czy spodenki sciagac i tylko w pileuszzce...

Do góry