reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Aaa... czyli jak zasypiają Nasze maleństwa

ostatnio tak ujrzalam Julka podczas snu :-D

Załączniki

• audi 014.jpg
    audi 014.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
koral slicznie razem wygladaja twoi panowie:tak:u na nie ma szans zeby Emilka tak zasnela:no:ona ma robaki w tylku i nie usiedzi ani chwili a co dopiero zasnac:tak::-D

Koralku no slodka foteczka :tak::-) moj Niki tez by tak raczej nie usnal :tak::-D jak co to kolo mnie albo m z nogami albo rekami na moim nosie albo oku :-)

koral świetne zdjęcie , pięknie wygladaja twoi mezczyźni razem

u nas podobnie jak u anetki i szminy robaki w tyleczku nie usiedzi na miejscu

u nas z zasypianiem problem bo trzeba sie z Kuba polozyć jak go wloze do lozeczka to placze , a jak poloze na naszym wyrku w sypialni to zasnie nawet sam , albo trzeba sie polozyc i mu pomruczeć

co do spania to coraz czesciej zdarzaja sie u nas dni ze Kubun wogole w dzien nie spi

Zasypia przewaznie okolo 21 czasem po 21 np. dzis byl jakis marudny i zasnal o 22 a budzi sie przewaznie po 10 okolo 10:30 i nie budzi sie w nocy , chociaz czasem laduje u nas w wyrku nad ranem bo placze przez sen i jak go wezmiemy do lozka przytulimy wtedy przestaje plakać

co do drzemek to zdarzaja sie okolo 13-14 okolo godziny , lub okolo 17 , albo wcale nie chce spać , chociaż jesli tyle godzin w nocy spi bez pobudek to moze mu wystarczy tego snu bo ile mozna spać , ale te dlugie spanie ma po mnie bo ja uwielbiam spać dlugo

reklama
jak ubieracie teraz dzieciaczki do spania?
ja Emilke ubieram w pizamke 2 czesciowa na gole cialko tzn tylko pileuszka:-(i wkladam do cienkiego spiworka:tak:czasem ma glowke spocona i zastanawiam sie czy spodenki sciagac i tylko w pileuszzce...

Do góry