reklama
Zdjęcia super Mariola dziękuje bardzo :-) Ale muszę ci powiedzieć że nas dziś zrobiłaś z tymi prezentami dla dzieci, kurcze nawet nie pomyślałam o tym i tak głupio troszkę się czułam Ale następnym razem ja kupie po jakimś drobiazgu dla naszych pociech
Moja Julcia coś mi pokasłuje tak bardzo się boje żeby niebyła chora:-(
Niuńka czekamy na zdjęcia jeszcze tylko od ciebie:-)
Dziewczyny chciałam zauważyć że zaczełam 100 stronę:-) z tej okazji życze sobie i Wam abyśmy dotrwały do 100000 strony albo i dalej :-)
Moja Julcia coś mi pokasłuje tak bardzo się boje żeby niebyła chora:-(
Niuńka czekamy na zdjęcia jeszcze tylko od ciebie:-)
Dziewczyny chciałam zauważyć że zaczełam 100 stronę:-) z tej okazji życze sobie i Wam abyśmy dotrwały do 100000 strony albo i dalej :-)
Mariola, to hmmmmm.... to tylko taki niedosyt, za następnym spotkaniem jestem jak najbardziej zaEwelina a co miało znaczyć to "hmmm"??? Czyżby spotkanie poza tym, że jesteśmy super babki nie podobało Ci się..
Najlepsze, że nasi mężowie stali koło siebie i nie znali się.. co prawda mój mąż mówił, że w pewnym momencie domyślił się, że to mąż po którąś z ciotek bb po tym jak rozmawiał przez tel a za chwile zaglądał w stronę parku..
A wogóle to za krótkie to chyba było spotkanie bo jakoś nie zdążyłyśmy pogadać..hehe.. np tyle miałam Was zapytać, wypytać... a zwłaszcza Agnieszkę bo na forum jakaś cichutka.. a i na spotkaniu skromniutka, cichutka i jakoś Majeczka tak się nie pokazała w całej okazałości ciotkom.. Właśnie Agnieszka czy Ty Majki celowo nie sadzasz czy ona nie miała dziś na to ochoty..
No i Ewelina, co już Ci mówiłam, wydawała mi się na forum bardziej rozgadana a to tylko ja taka pleciuga...
Ewelina dzięki za płytkę.. zaraz sobie przejże.. dziś już ćwiczyć chyba nie będę bo padam..
Z Agatą mam wrażenie, że znamy się jakoś jakby dłużej i bliżej.. może to przez te nasze ciążowe rozmowy na gg...
A Aga jakoś prawie dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam..
Ogólnie mówiąc powtórzę po Ewelinie- fajne babki jesteście wszystkie..
No i było się czym tremować Agata??:-)
Nie zdążyłyśmy się tak naprawdę poznać, chociażby w minimum
Mam nadzieję że następnym razem, będzie to trwało troszke dłużej i z każdą z Was uda mi się zamienić chociaż kilka sensownych zdań
Ja sama dziś wyszłam na jakiegoś milczka a w rzeczywistości gadam jak najęta....
Agata oglądałaś już tą płytę z ćwiczeniami??
Ja właśnie oglądam i już się samym oglądaniem zmachałam..
Jeszcze nie oglądałam zrobię to już jutro co by się nie męczyć przed snem ;-)
No dobra to chyba po długim, weekendzie umówimy się na następne spotkanie.. co by choć jedno w miesiącu wypadło..:-)
A co do drobiazgów- Agata zupełnie nie masz czemu głupio się czuć.. ja ogólnie lubię dzieci i lubię ich przekupywać a drobiazgi są właśnie taką walutą przetargową.. ;-) Jak na razie mogłam się tylko wkupić w łaski starszych dzieciaczków czyli Pauli, Adasia i Sandruni.. ale jeszcze trochę i te młodsze przekupię i zabiorę do siebie.. i założę przedszkole..
A co do drobiazgów- Agata zupełnie nie masz czemu głupio się czuć.. ja ogólnie lubię dzieci i lubię ich przekupywać a drobiazgi są właśnie taką walutą przetargową.. ;-) Jak na razie mogłam się tylko wkupić w łaski starszych dzieciaczków czyli Pauli, Adasia i Sandruni.. ale jeszcze trochę i te młodsze przekupię i zabiorę do siebie.. i założę przedszkole..
Poza tym.. miałyśmy sobie zrobić zdjęcie wszystkich dzieciaczków na raz.. no i zdjęcie grupowe mogłyśmy sobie strzelić.. eh.. nic nie pomyślałam.. choć mówiłam o zdjęciu dzieciaczków.. ale jakoś się zagadałam..;-)
reklama