reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Nie ma tak dobrze.. hehe..:-p Nie wyślę..:-p Żartuję oczywiście.. jak tylko zgram do kompa to porozsyłam.. oczywiście też poproszę -Ewelina i Aga.. mój mail to fanti26@interia.pl

Ja dopiero dotarłam do domu.. Normalnie cały dzień zakręcony..:baffled: nie mówię o spotkaniu tylko czas po spotkaniu..
Muszę Wam powiedzieć, że jestem pod miłym wrażeniem naszego spotkania.. :tak: Jesteście w "biedronce" jeszcze fajniejsze niż na bb a dzieciaczki jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach..:tak: Ja jestem za następnym spotkaniem.. o ile nie macie mnie dość bo ponoć daję się Wam we znaki..:-D

Siemanko w końcu chwila wolnego - chłopcy śpią to mogę się do kompa dorwać.
Co do spotkania, hmmm jestem jak najbardziej ZA następnym spotkaniem i już nie mogę doczekać się kiedy to będzie.
Mariola a ty nie przejmuj się tym co inni piszą na twój temat i dawaj się nam we znaki jeszcze więcej :tak:.

Zdjęcia zaraz wysyłam i ja oczywiście też poproszę - agnpro@wp.pl

Wielkie buziaki dla cukiereczków.

Ewelina a co miało znaczyć to "hmmm"???:confused: Czyżby spotkanie poza tym, że jesteśmy super babki nie podobało Ci się..:-p
Najlepsze, że nasi mężowie stali koło siebie i nie znali się.. co prawda mój mąż mówił, że w pewnym momencie domyślił się, że to mąż po którąś z ciotek bb po tym jak rozmawiał przez tel a za chwile zaglądał w stronę parku..
A wogóle to za krótkie to chyba było spotkanie bo jakoś nie zdążyłyśmy pogadać..hehe..:-D np tyle miałam Was zapytać, wypytać... a zwłaszcza Agnieszkę bo na forum jakaś cichutka.. a i na spotkaniu skromniutka, cichutka i jakoś Majeczka tak się nie pokazała w całej okazałości ciotkom.. Właśnie Agnieszka czy Ty Majki celowo nie sadzasz czy ona nie miała dziś na to ochoty..:confused:
No i Ewelina, co już Ci mówiłam, wydawała mi się na forum bardziej rozgadana a to tylko ja taka pleciuga...:dry:
Ewelina dzięki za płytkę.. zaraz sobie przejże.. dziś już ćwiczyć chyba nie będę bo padam..
Z Agatą mam wrażenie, że znamy się jakoś jakby dłużej i bliżej.. może to przez te nasze ciążowe rozmowy na gg...:cool2:
A Aga jakoś prawie dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam..:tak:
Ogólnie mówiąc powtórzę po Ewelinie- fajne babki jesteście wszystkie..:tak:
No i było się czym tremować Agata??:confused::-)

Mi również spotkanie się bardzo podobało:tak: i jak najbardziej jestem za następnym i mam nadzieje ze troszkę dłuższym niż dziś:cool2:
Aga dziękuje bardzo za zdjęcia jeszcze tylko czekam na fotki od Marioli i Niuńki
:tak::-)

Ja także dziękuję za zdjęcia Aga.. :-):tak: Święta - super..:-D
Ja właśnie wysyłam zdjęcia.. jak pójdą już to zawiadomię na bb bo trochę ich u mnie jest..:cool2:

reklama
Do góry