reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Agata brakuje mi u Ciebie suwaczka dzidziusia..:confused:czy mi się nie wczytuje czy to już coś oznacza?? Hmm....:confused::confused::confused:

reklama
Tyle zachodu przed, a już po świętach. Cosik szybko minęły. Wigilia u rodziców, pierwszy dzień u teściów, a w drugi totalny luz w domu przed tv (wcześniej mąż zrobił zapas fajnych filmów). Moje maleństwo w brzuchu narazie czeka i wszystko jest ok, poza tym że fika jak akrobata.

Pozdrowienia i Do Siego Roku 2007.

A gdzie spędzacie sylwestra, bo ja ma sie rozumieć na białej sali w NOT:-D. (Nocne Odglądanie TV). I na pewno nie zapomnę o tańcu brzucha (już mój synek się o to postara, żeby nie było nudno
:-), i może wkońcu z mężem dojdziemy do porozumienia jak nasz misiek (bo tak zwracamy się narazie do brzucha) ma mieć na imię, bo jak narazie nie możemy coś się zgrać i dojść do porozumienia.

Aga widzę, że podobnie będziemy spędzać sylwestrową noc.. U nas nie ma szans na jakiekolwiek wyjście po 1. dlatego, że chcemy ten pierwszy sylwester spędzić z naszym synkiem, po 2. że właściwie nie chcę rodziców obciążać nocną opieką nad nim mimo, że widzę jak cieszy ich kiedy mogą się nim zajmować a po 3. jeszcze nie wcisnęła bym się w żadną kreację choć muszę się pochwalić, że dziś pierwszy raz wskoczyłam w jeansy i nawet nie było tak ciasno..:tak:
Wiecie nie zdawałam sobie sprawy jak opieka nad takim maluszkiem jest męcząca.. ostatnio to ja zasypiam w ciągu dnia niemalże na stojąco.. jeszcze nie nauczyłam się tak organizować sobie czasu by spać razem z synkiem w dzień..:dry: moze dlatego, że on dopiero od wigilii zasypia w ciągu dnia a wcześniej oboje z mężem nosiliśmy go na zmianę bo płakał..:baffled: oj nie łatwo być mamą...:no:

Cześć babeczki.
Melduję się po swiętach.
Było spokojnie, miło z górą prezentów i mega obżarstwem.:tak::-D

My na sylwestra idziemy na bal charytatywny przy parafii. Ze znajomymi i znajomymi znajomych W sumie mamy stolik na 24 osoby.
Kiecka już jest, teraz myśle tylko nad fryzurą i jakiś makijażem...:tak: :tak:

Agato puk puk!!!!!

Niuńka fajnie, że chociaż Ty będziesz się bawić na balu.. ale pewnie sama jeszcze pamiętasz te sylwestry z dzieciaczkami..
Szkoda, że Agata o nas zapomniała..:baffled: po świętach odzywała się na innych postach ale do nas nie zajrzała..:no: No cóż.. a już myślałam, że kolejna z nas się rozdwaja..

Cześć, jestem nowa i na forum, i w Legnicy... Mam termin porodu na koniec kwietnia i trochę mnie podłamały wyniki legnickiego szpitala w akcji "Rodzić po ludzku". Czy możecie się ze mną podzielić swoimi doświadczeniami związanymi z tym szpitalem? Na pięć gwiadek i pięć serduszek szptal ten dostał 1 1/2 gwiazdki i jedno serducho.:baffled: Czy rzeczywiście personel jest tak mało życzliwy? A może któraś z Was chodziła do szkoły rodzenia przy tym szpitalu? Najwyższa pora gdzieś się wybrać... Czekam... Piszcie...

Cześć, jestem nowa i na forum, i w Legnicy... Mam termin porodu na koniec kwietnia i trochę mnie podłamały wyniki legnickiego szpitala w akcji "Rodzić po ludzku". Czy możecie się ze mną podzielić swoimi doświadczeniami związanymi z tym szpitalem? Na pięć gwiadek i pięć serduszek szptal ten dostał 1 1/2 gwiazdki i jedno serducho.:baffled: Czy rzeczywiście personel jest tak mało życzliwy? A może któraś z Was chodziła do szkoły rodzenia przy tym szpitalu? Najwyższa pora gdzieś się wybrać... Czekam... Piszcie...
Witaj wśród legniczanek.
Mam nadzieję ze będziesz częstym gościem na tym forum:tak::tak:
Napisz nam cos wiecej o sobie,
jak znosisz ciąże,
co porabiasz,
i takie tam....;-):-)

Jeśli chodzi o twoje pytania dotyczace naszego szpitala
to myśle ze już bardzo duzo na ten temat napisałyśmy,
wystarczy że cofniesz sie o kilka postów....:tak::tak::tak:

reklama
Niuńka fajnie, że chociaż Ty będziesz się bawić na balu.. ale pewnie sama jeszcze pamiętasz te sylwestry z dzieciaczkami..
Szkoda, że Agata o nas zapomniała..:baffled: po świętach odzywała się na innych postach ale do nas nie zajrzała..:no: No cóż.. a już myślałam, że kolejna z nas się rozdwaja..

Oj szkoda rzeczywiście ze Agata nas opuściła.....

Do góry