reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Witam nowe Częstochowianki, może chociaż minimalnie forum się rozrusza jak będzie nas więcej.
Maks po raz pierwszy w życiu dostał antybiotyk, a powiem wam że już tak ladnie wyglądał, że miałam z nim nawet do lekarza nie iść, a tu zapalenie gardła, już mu przeszło, no ale niestety ten antybiotyk musiał być. Dała mu bo gorączkę miał w weekend.
Squomage no to jestem pełna podziwu dla ciebie i będę trzymać kciuki aby książka odniosła sukces:-) pozdrawiam

reklama
Kamu cieszę się , że z Maksiem już oki...Ano taka pora roku teraz.
A co do książki to wiem ,że będzie sukcesem...bo pisanie sprawi mi wiele radości i piszę ją z potrzeby serca.Nie iwem czy będzie na nią popyt czy nie ... ale będzie tą pierwsza i to będzie sukces.
Dziękuje i całuski ślę.

Wczoraj poimprezowalismy w meksikopelii czy jakoś tak...było względnie ale zupełnie nie w moim stylu...dobrze , że znajomi się super bawili.Ja tam wolę roksi i salsoteki.
A wy gdzie chodzicie,Hm??

squomage my też czasem do roxy chodzimy to jest club mojej kumpeli rodziców i dlatego jak wychodzimy to własnie tam.
Mecsicopeli byłam tylko raz w miare było.
Owieczkaona kurcze jak byś potrzebowała na chłopca 80-86 to bym coś wykombinowała ale na dziewczynkę niestety nie mam, popytam jak by ktoś miał to pomogę. Oby wam się szybko wszystko dobrze

Droga Kamu, jeśli miałabyś ubranka spodenki dresowe, bluzy, bluzki to mogą być również po chłopcu. W tym wieku to nie ma znów takiego znaczenia... A za pomoc będę bardzo wdzięczna!!
Mój post zniknął wiecie dlaczego??

A może ma ktoś zbędny podgrzewacz do butelek? Mała budzi się w nocy co 2 godziny (bawi się chyba w noworodka :) ) a nie mam gazu, w dzień palimy w piecu w kuchni więc z podgrzaniem wody nie ma problemu, pojawiają się one dopiero w nocy...

Owieczkaona - proponuję na czas póki nie masz podgrzewacza wlać gorącą wodę do termosu. Utrzyma ciepło przez całą noc. A w nocy tylko zalejesz mleko.

Kkasiulka, ja mam wodę w termosie, ale kiepsko trzyma ciepło (jakiś chyba wybrakowany) bo ok 4 nad ranem woda już jest za zimna do mleka. Prawie wszystko co kupuję okazuje się bublem... i zaraz się psuje lub pali jak podgrzewacz (kupiłam używany), taki pech

Owieczka przejżę co tam mam i co by się nadawało, odezwę się.
Ja miałam podgrzewacz ale się popsół i teraz też trzymam wodę w termosie, kupiłam w intermarche za 14 zł taki mały, trzyma bardzo dobrze.

reklama
Owieczkaona ja mam zdaje się podgrzewacz ale nie wiem czy komus nie pożyczyłam jak znajdę dam.
Kamu na jakim blogu jest ten numer tel. do Owieczki bo nie wiem??

Do góry