reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

reklama
a ja mam do sprzedania laktator Medeli Mini electic używany 2 miesące i huśtawkę Aquarium od Fishera, jak coś to na pw :tak:
Musze się pochwalić, mój dzieć zaczął wczoraj raczkować, a dzisiaj wyglądając za mamą stanął na palcach!!! a szkrab ma dopiero niecałe 7 miesięcy, achh :-D

Zrobiło nam się tutaj bazarowo :sorry:...

Czarna witaj. Napisz coś o sobie.

Piszcie coś częstochowianki, bo cisza straszna.

A u nas dziewczyny mają (mam nadzieję) końcówkę kataru. Starsza po przedłużonym weekendzie wraca do przedszkola. A ja pracuję i oczywiście czasu na nic nie mam :blink:

Witajcie, znowu mam spory poślizg.
U nas wszystko dobrze, MAks zaczął już chodzić, teraz to właściwie biega. Ale ogólnie jest kochany i nie absorbujący, prawie wszystko można przy nim zrobić.
JA mam teraz wolne przez miesiąc, bo mama miała operowane oko i nie może się Maksem zajmować.
Zębów jest już 16:-)
Faktycznie bazarowo się zrobiło.
Co do USG4d to na zajączka robi dr Buzdygan, tak mi się wydaje że to jest 4d, nagrywają na płyte bo ja miałam to badanie robione i płytkę z filmikiem mam. Ta lekarka prowadziła mi ciążę i byłam zadowolona, zresztą jo-ann-on też chyba ona prowadziła o ile dobrze pamiętam.

U nas tez ok.Ja pracuje,Julia chodzi do przedszkola z mała poprawka-od pazdziernika nie była ani razu,bo co rusz chora:-(Teraz jest juz zdrowa i moze od wtorku jak sie nic nie przyplacze znow pojdzie.U mnie w pracy fajnie,ciesze sie ze znalazłam nowa i nie wrociłam do starej:tak:Julia coraz fajniejsza,juz mozna pewne rzeczy wynegocjowac i fajnie sobie porozmawiac.
Jo wrociłas do starej pracy?Nic dziwnego,ze czasu na wszystko brakuje,przy dwojce takich skarbow rece pełne roboty a i pobawic sie trzeba;-):-)A jak dziewczynki znosza rozstanie?
Kamu to masz fajnie z Maksem..przy Julii ciezko jest do dzis zrobic pewne rzeczy-np umyc podłoge:-D

witam wszystkie Panie, zupełnie przypadkowo trafiłam na to forum, ale z tego co czytam, jest tu bardzo miło i przyjemnie. Mieszkam w okolicach Cz-wy a dokładnie w Konopiskach. Jestem mamą niespełna dwa miesiące i cieszę się urokami macierzyństwa. Mój synek ma na imię Dawidek i urodził się 24. września, jak do tej pory nie sprawia mi większych problemów w wychowaniu ( odpukać).
Pozdrawiam wszystkich- Ania.:-)

reklama
Witam

Widzę nowe czestochowianki-witam serdecznie.

Wstyd ale też dawno nie zagladałam.No cuż...czasem tak bywa.
U nas wsio oki.Dzieciaki zdrowe...nie wiem nawet co to przeziebienie w tym roku...hura.Kaspian wczoraj wsadził kota do muszli klozetowej...kocie spokojne nie protestowało...stoplani oboje a łazienka pływała...twraz kot szerokim łukiem go omija.

Ja będę wkrótce książke pisać-proszę o trzymanie kciuków:tak:.
Zaczęłam też pracoawać jako uzdrowiciel-bioenergoterapeuta. :-) Cieszy mnie ta praca bo wiele raości przynosi.

W GJ zakopiłam ostatnio małemu w endo 3 bluzki w cenie 2.Mały mówi ,że te są jego najulubieńsze.

Oki zmykam

Do góry