reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a ja rosnę i rosnę ...

reklama
Siwona - ja w karcie zdrowia z zerówki mam w wieku 6,5 lat: 18 kg , taki był ze mnie byk hahaahahahaah.
Sprawdź w razie czego na innej wadze a jak będziesz miała wątpliwości to skonsultuj się z Waszym lekarzem a zresztą Filip jest wysoki z tego co pamiętam, prawda?

Ps - Bubu jest taką drobnicą ale nasz lekarz mówi: nie ma dzieci za chudych - hahaahahaah, jasne. Zrobię mu badanie krwi przy okazji to będę spokojniejsza.

Siwona - szczerze mówiąc odetchnęłam widząc wagę Twojego Filipa:-D tak jak dziewczyny zaczęły strzelać wagą 12 kg to aż sie za głowę złapałam że taka różnica.

Nela od początku była z tych "większych" dzieci na marcówkach (nie licząc właśnie Filipa Siwony), ale ona wcale nie wygląda na grubą, jest w sam raz. Pewnie pójdzie z mamusię bo ja też zawsze masakrycznie dużo ważyłam choć tego nie było widać po mnie :zawstydzona/y:
No i do jej wzrostu to chyba dobra waga - tak sobie tłumaczę ;-)

Ninja - wcale Tymon nie wygląda na chudzinkę
Asia - zaszokowała mnie za to waga Twojej Basi, wy wszystkie takie chudzinki a wynik Basieńki niczego sobie :tak:

Ninja :-D:-D:-D Niezła waga:-D:-D:-D
Weronikaa właśnie to jest najciekawsze, że po nim wcale nie widać tej wagi, ale tak jak pisałaś - zawsze przodował wśród marcowiątek pod względem wagi. Narazie bynajmniej nie widzę żadnych anomalii, więc nie będę latała po doktorach, żeby się ważyć, ale nie omieszkam przy okazji sprawdzić:sorry:
Mało pocieszającym jest też fakt, że moja ginka na ostatniej wizycie oceniła wagę Kingi na "ponad przeciętną" i stwierdziła, że jak donoszę do terminu, to może być większa niż Filip (a on ważył 3600:szok:)

Mało pocieszającym jest też fakt, że moja ginka na ostatniej wizycie oceniła wagę Kingi na "ponad przeciętną" i stwierdziła, że jak donoszę do terminu, to może być większa niż Filip (a on ważył 3600:szok:)

Siwona - tym bym się nie przejmowała. Na pół godz przed cc Filipa jak gin mi robił usg, stwierdził, że mały ma ok 3500 - dziwnym trafem pół godziny później waga pokazała 4270 :nerd:

reklama
Kajek
waga -13,600 -2 miechy temu (teraz pewnie troche mniej) wzrost 94cm
numer buta 8-(długosc wkładki 17cm)

Wow Siwona i Weronika macie co dzwigac hehe.

Ostatnia edycja:
Do góry