reklama
siwona
Zadomowiona(y)
U nas po bilansie:
-14,5kg - 90 centyl
- 92cm - 90 centyl
Problemów żadnych nie stwierdzono, bo młody taką histerię odstawił, że szok Nie dał się dotknąć, nic nie pokazał, nic nie odezwał się, kroku nie zrobił, tylko ryczał jak syrena alermowa (aż się posmarkał i się wydało, że z "chorawym" dzieckiem do zdrowiaków przyszłam) generalnie wiocha na całego
-14,5kg - 90 centyl
- 92cm - 90 centyl
Problemów żadnych nie stwierdzono, bo młody taką histerię odstawił, że szok Nie dał się dotknąć, nic nie pokazał, nic nie odezwał się, kroku nie zrobił, tylko ryczał jak syrena alermowa (aż się posmarkał i się wydało, że z "chorawym" dzieckiem do zdrowiaków przyszłam) generalnie wiocha na całego
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Tymon równe 2 lata
wzrost - 10 centyl (86 cm)
waga 10 centyl - 10,600 (ale to po choróbsku)
no, mamam ma 157 cm... ;-)
wzrost - 10 centyl (86 cm)
waga 10 centyl - 10,600 (ale to po choróbsku)
no, mamam ma 157 cm... ;-)
Niekat, kiedyś z Przemkiem chodziłam do innej pediatry i ona miała "swoje" siatki centylowe. Co kilka lat pojawiają się nowe siatki, bo dzieci się zmieniają. No i właśnie u niej Przemek był na zupełnie innych centylach niż na tych siatkach z książeczki. I ja się trzymam już tylko tych książeczkowych siatek centylowych.
Dusia08
Marzec '08
Widze ze moj jeden z nizszych, a zawsze jak ktos sie zapyta ile ma lat i muwie ze dwa to kazdy o jaki wysoki.
2 lata i 2 miesiace
wzrost- 86.4 cm
waga- 13.6 kg
2 lata i 2 miesiace
wzrost- 86.4 cm
waga- 13.6 kg
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
na bilans , kiedy się chce (2 x w tygodniu robią) a przypomnienia wysyłają poczta i to poleconym, bo to badanie obowiązkowe.
Dopominaj się!
Dopominaj się!
Podziel się: