reklama
Sandra1287
Sandrusia
u mnie bedzie natalia i szymon
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
najprawdopodobniej ANIA miał być Marysia ale coraz więcej ich sie rodzi i chyba będzie taki jak niedawno moda na ZUZIE teraz ten rocznik jest w przedszkolu i w grupie 20 osobowej jest 7 ZUZANN
a dla chłopca ????????? czarna magia NIE MAM
a dla chłopca ????????? czarna magia NIE MAM
ja juz teraz sama nie wiem jakie dac imie dla dziewczynki , zawsze chcialam zeby byla Oliwia a jeszcze kiedys chcialam Nikole, i to imie znow mi sie podoba a do tego doszla jeszcze Zuzia i teraz mam dylemat. A co do chlopca to bedzie napewno Marcin bo maz niepozwoli innego imienia dac wiec niebede sie sprzeciwiac:-)
Mi się podobają takie twardo brzmiące imiona, ale Mążuś nie pozwala na Gerarda i Ernę. Na początku wymyśliliśmy Feliksa (Felka) i Idę, a po wszystkich zmianach i pomysłach i ciągle do nich wracamy, więc może tak zostanie...?
No ja to ostatnio z małżowiną wymyśliłam, że córka to będzie Ada Agnieszka (Ada po córce lorda Byrona, tej od maszyny analitycznej Babbage'a, a Agnieszka po mnie ) a chłopiec będzie Tomasz Grzegorz, jedno po ojcu, drugie nam się dobrze kojarzy
reklama
Co do dziewczynki to pomysłów sporo: Alicja, Magdalena bądź Karolina, Helena . Natomiast chłopiec na drugie będzie miał Bartłomiej po tatusiu - taka tradycja rodzinna, na pierwsze podoba mi się Marcin lub Mateusz - chociaż moj małżonek twierdzi że jakieś takie biblijne te imiona wybrałam . Znając życie jeszcze mi się zmieni
Podziel się: