reklama
Nelka85
Fanka BB :)
U mnie ok.Odgrzewam kotleta - Dziewczyny, jak potoczyły się Wasze historie? Wszystko dobrze, czy wystąpiły jakieś problemy?
Obecnie 37tc
A w jakim okresie (tygodniu) ciąży chorowałas?U mnie ok.
Obecnie 37tc
Zflustrowana
Obecnie 40 TC.
Badania ok.
Chorowałam w 12/13 tc
Badania ok.
Chorowałam w 12/13 tc
HappyBabyMama
Ja chorowałam w 6/7 tc obecnie córeczka ma 6 tygodni zdrowa i piekna donoszona do terminu Powodzenia. Będzie dobrze.
Dziewczyny, jesteście kochane. Od razu zrobiło mi się lepiej, gdy przeczytałam Wasze posty. Wiem, ze nikt nie zagwarantuje mi na 100%, ze wszystko będzie ok, ale zawsze lepiej wiedzieć, ze u innych wszystko dobrze się skończyło Ja aktualnie jestem w 6 tc i aż mi się słabo zrobiło, zawlaszcza, ze udało się w 8. cyklu, ale widzę, ze nie jestem jedyna.
HappyBabyMama
Ja starałam się 5 lat o ciaze i w 6 tc zachorowałam na covid to wyobraz sobie mój strach ale wszystkoDziewczyny, jesteście kochane. Od razu zrobiło mi się lepiej, gdy przeczytałam Wasze posty. Wiem, ze nikt nie zagwarantuje mi na 100%, ze wszystko będzie ok, ale zawsze lepiej wiedzieć, ze u innych wszystko dobrze się skończyło Ja aktualnie jestem w 6 tc i aż mi się słabo zrobiło, zawlaszcza, ze udało się w 8. cyklu, ale widzę, ze nie jestem jedyna.
Super się skonczylo czego i tobie życzę i tak napewno bedzie
reklama
Nelka85
Coś koło 8tcA w jakim okresie (tygodniu) ciąży chorowałas?
My też 5 lat i skończyło się na in vitro. Najpierw krwawiłam od krwiaka i to tak mocniej a zaraz potem covid.Ja starałam się 5 lat o ciaze i w 6 tc zachorowałam na covid to wyobraz sobie mój strach ale wszystko
Super się skonczylo czego i tobie życzę i tak napewno bedzie
Podziel się: