reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

9 tydzień ciąży, a covid

Ja przeszłam w 6tc. Na prenatalnych wsYstko dobrze. W piątek mam połówkowe mam nadzieje ze również wszystko będzie Ok. Według lekarzy covid nie przenika przez lozysko i dziecko jest bezpieczne. Oby tak było. Kuruj się. Odpoczywaj. Powodzenia
Blagam napisz jak u Ciebie sie to potoczylo? Tez mam covud w 6 tygodniu. Jakie leki bralas i jakie dostalas? Akaed, apap w covidzie?

reklama
Ja przeszłam w 6tc. Na prenatalnych wsYstko dobrze. W piątek mam połówkowe mam nadzieje ze również wszystko będzie Ok. Według lekarzy covid nie przenika przez lozysko i dziecko jest bezpieczne. Oby tak było. Kuruj się. Odpoczywaj. Powodzenia
Blagam napisz jak u Ciebie sie to potoczylo? Tez mam covud w 6 tygodniu. Jakie leki bralas i jakie dostalas? Akaed, apap w covidzie?

Mnie strasznie przecioral ten covid. Ja brałam tylko paracetamol. Dużo piłam. Jestem obecnie w 38 tc z córeczka wszystko dobrze :) Głowa do góry. Odpoczywaj dużo.

Ja niestety też przeszłam covid w 8 t.c. Po izolacji na USG z maluchem wszystko dobrze. Obecnie 12 t c. Za tydzień mam usg prenatalne i mam nadzieję, że też będzie wszystko dobrze.
Dostałaś jakiś clexan, neoparin?
Mi lekarz kazał brać neoparin przez 10 dni,a obecnie jestem na acardzie 150
Hej tez mam covid w 6 tyg. Jak u Ciebie? Ja bralam apap w sumiw 6 tabletek i akard teraz. Ile bralas ten akard do konca ciazy? Ja 75. Nie 150njak z dzidziusiem? Podobno moze covid powodowac wxzesniejszy porod?

Uff czyli donosilas ciaze. A po covidzie bralas akard albo inne leki?
Alurat w czasie covid miałam heparynę a potem odstawiłam po. Tak donosiłam :) ja brałam tylko
Paracetamol ale ograniczałam jak mogłam Natomaist ogolnie covid zniosłam bardzo złe. Bite 10 dni wyjęte z życiorysu.

reklama
Do góry