reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

8 tydzień ciąży

Hej dziewczyny, mam pytanie, jestem w 8 tc, przez ostatnie dwa tygodnie męczyły mnie okropne mdłości, wymioty, zawroty głowy. Od dwóch dni zaczynam się czuć już lepiej i stąd oczywiście pytanie, czy to normalne, czy powinnam się martwić, że objawy się zmniejszają?

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie, jestem w 8 tc, przez ostatnie dwa tygodnie męczyły mnie okropne mdłości, wymioty, zawroty głowy. Od dwóch dni zaczynam się czuć już lepiej i stąd oczywiście pytanie, czy to normalne, czy powinnam się martwić, że objawy się zmniejszają?
Zanikanie objawów kompletnie o niczym nie świadczy, u mnie np w ogóle żadnych nie było a wszystko jest okej :) Organizm przyzwyczaja się do zmian hormonalnych, więc ciesz się tym, że czujesz się lepiej i do momentu kiedy nie masz żadnych plamień, krwawień albo dziwnych bóli to staraj się zbyt wiele o tym nie myśleć i nie zamartwiać się 😊

Normalnie na początku zdarza się wymiotować potem to się może ustabilizować
...inne nie mają wymiotów a inne mają przez pół ciąży wymioty...

8,9,10 tydz mdłości, bol piersi a potem ustało.. Wszytsko jest ok:) czasami jednego dnia miałam objawy, drugiego nie lub z rana nic a wieczorem sie nasilały.

U mnie było tak samo i poszłam do ginekolog z myślą, że już po ciąży. Nie spałam całą noc. Okazało się, że dziecko rośnie i ma się dobrze. Nie czytaj internetu, bo można zwariować :) Wszystko będzie dobrze 😊

Do góry