Olciaaaa
Fanka BB :)
daj znaćJutro umówić nas do neurologopedy. Zobaczymy w czym tkwi problem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daj znaćJutro umówić nas do neurologopedy. Zobaczymy w czym tkwi problem
Witam, jak u Pani dzidzi? U mnie córcia piszczy krzyczy ale nie za bardzo gugaJutro umówić nas do neurologopedy. Zobaczymy w czym tkwi problem
Moja corka ma już 3 lata i gada jak najętaWitam, jak u Pani dzidzi? U mnie córcia piszczy krzyczy ale nie za bardzo guga
Mam podobną sytuację.Chcialabym się spytać, jak/kiedy Pani córeczka jednak zaczęła gaworzyc? Idziemy do neurologopedy i na kontrolę do neurologa, ale jestem ciekawa, jak było u Pani.DziekujeWitam mam 8mies córke... Dziś przy okazji szczepienia powiedziałam o tym pediatrze. Stwierdził, że dziecko jest opóźnione i dał skierowanie do neurologajestem załamana... Jedyne co to córka piszczy i wykrzykuje. Czy jeszcze jakieś dzieci w tym wieku nic nie gadały? Jak ją stymulować i zachęcać do gadania?
W sumie nie gaworzyla. Na 10-11 m zaczęła mówić baba, mama, tata a potem po roku tak się rozkręciła, ze na 1.5 roku mówiła ładnie zdaniami. Teraz w przedszkolu jest jednym z lepiej wysławiajacych się dzieciMam podobną sytuację.Chcialabym się spytać, jak/kiedy Pani córeczka jednak zaczęła gaworzyc? Idziemy do neurologopedy i na kontrolę do neurologa, ale jestem ciekawa, jak było u Pani.Dziekuje![]()
Mogę się zapytać, jak sie sytuacja u Pani rozwinęła?No to super, dziękuję za odpowiedź.pozdrowienia dla Pani i córeczki.
Super że mogę tu podpytać o wątpliwości i Panie odpisują, nie ukrywam że to mnie trochę uspokaja do czasu wizyty.