przy takich wartościach beta już nie rośnie tak szybko i przyrostu nie są już tak duże , w jakim celu badałaś teraz betę ? W tym momencie najważniejsze już jest USG ? Byłaś już na wizycie ?
reklama
Badałam, bo zaczęłam czuć się lepiej ale to tylko jednodniowa przerwa bo już wróciły mdłości ale o innej porze dnia.przy takich wartościach beta już nie rośnie tak szybko i przyrostu nie są już tak duże , w jakim celu badałaś teraz betę ? W tym momencie najważniejsze już jest USG ? Byłaś już na wizycie ?
USG dopiero w poniedziałek.
Ile ja się już nastresowalam to moje;/
klaudia16
Fanka BB :)
tylko w tym momencie przyrost już tak naprawdę nic ci nie powie , przy ponad 10 tys beta znaczącą zwalnia , a uspokojenie się objawów nie jest powodem do nie pokoju . Ja naprzyklad od początku nie mam typowych ciążowych objawów , nic kompletnie . Poczekaj do poniedziałkowego USG tylko to jest w stanie powiedzieć czy na ten moment ciąża rozwija się prawidłowoBadałam, bo zaczęłam czuć się lepiej ale to tylko jednodniowa przerwa bo już wróciły mdłości ale o innej porze dnia.
Klemensa
Fanka BB :)
Ale po co? Nawet w tym wątku masz napisane że przy większych wartościach beta tak szybko nie rośnie, to samo napisała Ci Klaudia. Sama na własną prośbę się bez sensu stresujesz bo teraz usg cokolwiek powie a nie betaBadałam, bo zaczęłam czuć się lepiej ale to tylko jednodniowa przerwa bo już wróciły mdłości ale o innej porze dnia.
Podziel się: