reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

7-8 tydzień 2 puste pecherzyki ciążowe

@Marthi Wiem ze to żadne pocieszenie ale l jeżeli miało się tak sstać to lepiej ze teraz się to stało niż b uurodził się ddzidziuś z jakimiś wadami i wtedy by się męczył lub odszedł... taka strata by była gorsza do zzniesienia...

Trzymaj się Kochana. :-) będzie wszystko dobrze.

reklama
Hej @Edasowa22.
Fizycznie jest juz w miare Ok, psychicznie wracam tez do siebie. Jestem od poniedziałku juz w pracy takze wróciłam na normalne tory... wiem, ze trzeba zyc dalej i przede wszystkim zdiagnozować możliwe przyczyny tych strat... czekamy na wyniki z Genesis, ale niestety z kostek parafinowych badanie było bo za pierwszym razem nie udało sie uzyskać kosmowki a potem materiał został utrwalony i dupa, nie mozna juz zrobic badania mikromacierzy tylko to polowe tańsze i takie ktore sprawdza polowe mniej możliwych wad. Robiłam tez badania pod katem trombofili, zespołu antyfosfolipidowego itd, byłam u hematologa, na wszystko czekam z wynikami.... takze troche jeszcze to potrwa.

A co kochana dobrego u Ciebie?
Juz sie całkowicie pozbierałas? [emoji8]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Czesc dziewczyny...
co dobrego u Was?

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Do góry