reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

7-8 tydzień 2 puste pecherzyki ciążowe

:( biedna. Jak na zlosc, wszzystko na raz :(

Tobie rowniez zyczymy wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrowka[emoji8]

reklama
Hej! Jak tam Edasowa? Jak sie czujesz? U mnie dziś gorzej, chyba przez pogode, mega bol glowy i ogolne zmeczenie. Leze od rana i postanowilam dzis nie wychodzic z domu, tylko odpoczac.

@Calineczka24 ogromnie mi przykro:( poronilas samoistnie?:( bardzo bardzo mi przykro.... u mnie dzis lepiej. Ale wczoraj nie czulam sie dobrze.... trzymaj się kochana! [emoji8]

reklama
@marthah hej, u mnie święta były najgorsze w moim całym życiu. Całe spędzone w szpitalu. Ostatecznie miałam zabieg usuwania woreczka żółciowego z kamieniami. A w wigilię krwawilam mocno i ze skrzepami wiec samoistnie wszystko poszło :-( i krwawienie z reszta do dziś... Eh... Ale widocznie nie było ki dane kolejny raz być mamą. .. na razie odpuszczamy sobie totalnie wszelkie starania itp... Zostajemy na dłuższy czas w czteroosobowym składzie :-)

Do góry