reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc[emoji8][emoji177] Wesolych Swiat i zdawaj relacje na biezaco jak tam! [emoji6]
Niestety... Ciąża się nie utrzymała ...
A jak tam u Ciebie?
Marthi
@Calineczka24 ogromnie mi przykro poronilas samoistnie? bardzo bardzo mi przykro.... u mnie dzis lepiej. Ale wczoraj nie czulam sie dobrze.... trzymaj się kochana! [emoji8]
Calineczka24
@Calineczka24 ogromnie mi przykro poronilas samoistnie? bardzo bardzo mi przykro.... u mnie dzis lepiej. Ale wczoraj nie czulam sie dobrze.... trzymaj się kochana! [emoji8]
No niestety... Będziemy próbować dalej z mężem.
Cieszę się, że u Ciebie lepiej, buziaki. :*
Marthi
@calineczka nie poddawajcie się! Badzcie silni! [emoji8] moze juz niebawem znowu sie uda! [emoji8][emoji8][emoji8]
Calineczka24
@calineczka nie poddawajcie się! Badzcie silni! [emoji8] moze juz niebawem znowu sie uda! [emoji8][emoji8][emoji8]
No oczywiście, że będziemy próbować dalej, aż się w końcu uda. Wiem, że niebawem i ja będę mogła Wam ogłosić taką oto wspaniałą nowinę
Marthi
@Edasowa22, jak u Ciebie ? Nic się nie odzywasz ;(
reklama
@marthah hej, u mnie święta były najgorsze w moim całym życiu. Całe spędzone w szpitalu. Ostatecznie miałam zabieg usuwania woreczka żółciowego z kamieniami. A w wigilię krwawilam mocno i ze skrzepami wiec samoistnie wszystko poszło :-( i krwawienie z reszta do dziś... Eh... Ale widocznie nie było ki dane kolejny raz być mamą. .. na razie odpuszczamy sobie totalnie wszelkie starania itp... Zostajemy na dłuższy czas w czteroosobowym składzie :-)