reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

7-8 tydzień 2 puste pecherzyki ciążowe

reklama
No to super :-) ja to kiedyś się śmiałam ze mam w domu już trzy pieski dwa małe kundelki które ciągle są głośno i broja i amstaffa który jak wróci i "szczeknie" to zaraz jest cisza ipporządek :-D :-D :-D

Heheh! Tez dobre ;) jak sytuacja? Unormowalo sie?
My zaraz idziemy na ostatnie mam nadzieje zakupy swiateczne.

Ja juz z nudów od tego leżenia oglądam rzeczy dla małych dzieci na necie... :-) a przecież jeszcze nic nie wiadomo....

a krwawienie na razie zniknęło i mam nadzieje ze juz nie wróci bo nerwowo nie wytrzymam...

Kurde dziewczyny wyobrazcie sobie ze drugi dzień z rana krwawie i dziś ta "krew" ma kolor jakbym taka prawdziwą kawę wylała... wczoraj była jaśniejsza ale tylko rano leciała... przecież po odpoczynku w nocy to raczej nie powinno tak być co?

Podejrzewam ze masz to samo co u mnie z tym krwiakiem pojedz na ip niech Cie przebadaja . Czy ta krew nadal jest czy tylko pocieklo a teraz znow cisza? Trzymaj sie i mam nadzieje ze bedzie ok

reklama
No teraz ttrochę mnie boli bbrzuch ale to tak trochę jakby przeleciał przez dółbrzucha i koniec i za jakiś czas znów. a tak więcej poleciało jak się obudziłam a teraz kilka kropeczek. ...

Do góry