reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

7-8 tydzień 2 puste pecherzyki ciążowe

Ja wtedy tez bralam luteine dopochwowo i lekarz przez tel powiedzial ze moglam tez aplikujac luteine uszkodzic sobie naczynko stad uplawy... nie pamietam ile jej bralam. Teraz jestem na duphastonie 3x1. Doustnie.

Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni... niby.

reklama
Lec na izbe przyjec do szpitala bo jak cos sie stanie bedziesz miala wyrzuty sumienia a powiedz ile bierzesz luteiny i czy 100 czy 50? Ja w obecnej ciazy w 6 tyg zaczelsm plamic odrazu polecialam na ip bo juz jestem po jednym poronieniu w 8 tyg widc taka byla panika i okazalo sie ze mam krwiaka kilka mm nie zagrazal ciazy musislam cos podniesc niby ciezkiego ale nic takiego zdaje sie ciezkiego nie bylo. Uspokoilsm sie ze z dzidzia ok a ldkarka w szpitalu poeiedziala ze beda jezxcze takie plamudnia bo bedzie ten kreiak sie oczyszczal jesxcze chhba 4 razy bylo po troche na brazowo ale wtedy juz sie nie marteilam bo wiedzialam skad ono jest tez bylam na luteinie 100 bralam 2 rano i 2 wieczorem teraz juz jestem w 19 tyg na razie wszystko ok . Kochana javtez w pierwszej ciazy zaczelam plamic czekalam 2 dni na wizyte do swojej lekarki i poronilam zalowslam ze nie pojechalam do szpitala odrazu moze i by to nic nie zmienilo ale mialabym czyste sumienie przebadaja Cie i jak wszystko ok to odrazu do domu trzymam kciuki

No w sumie już nie leci nic a lekarz w końcu odebrał i powiedział ze mogłam uszkodzić śluzówki dlatego leciało a teraz nie ale jak się dziś to jeszcze powtórzy to mam się zgłosić na pogotowie. i tak zrobię. a teraz leżę leżę leżę...

Wiesz to mozesz miec jak ja krwiaka bo u mnie tez tak bylo poleci i cisza caly dzien nawet dwa i znow poleci i tak z 6 razy i sie oczyscil tylko nie mozna nic dzwigac zabardzo sie schylac zalecenie to lezec az sie wchlonie

Badz dzielna @Edasowa22! Dasz rade. Ale odpoczywaj i odpoczywaj. Ja juz odliczam godziny do 15, zeby skonczyc prace, bo lekko mnie brzuch juz pobolewa. :(

Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni... niby.

Odpoczywam. Ty @marthah weź sobie też po świętach l4. musimy dbać o te nasze brzuszki i fasolki.. ja sobie dwie męża siostry ściągnęłam do nas żeby mi wszystko porobiły i dzieciakami się zajęły. na razie jest wszystko ok u mnie. przestało lecieć. leżę i tylko wstaje do łazienki bo niestety co pół godziny musze ;-)

a co do tego krwiaka to musze się do pytać lekarza żeby sprawdził czy czasem nie mam bo objawy tak jak czytam to mam takie jak się ma przy nim. Nie dźwigam nic kompletnie bo boje się strasznie....

Ja tez nie dzwigalam jedyne co pamietalam to suszarke z praniem dosc ciezka podnioslam ale wtedy nawet o ciazy nie wiedzialam wiekszosc krwiakow nie jest grozna

reklama
Edasowa22, mam miedzy swietami a sylwestrem urlop;) takze odpoczne troszke.
Potem dwa dni do pracy i wizyta u lekarza ;)

Do góry