reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

7-8 tydzień 2 puste pecherzyki ciążowe

Ja 2 tyg po pierwszym plamieniu co bylam na ip mialam wizyte u lekarza to sladu juz nie bylo mam nadzieje ze u Ciebie tez bedzie wszystko ok ☺

reklama
No ja mam dopiero dzień przed sylwestra wizytę. Teraz jest ok jak leżę wiec całe święta przelezone będą. a tego 30 się okaże czy serduszko juz bije i skąd te krwawienie....

No pewnie ze będzie :-) teraz tylko mnie straszy tym plamieniem mały fasolek ;-P musi być wszystko dobrze - to moje nastawienie na następny tydzień ;-)

A macie dziewczyny juz tak ze czujecie, czy bedzie to chlopiec czy dziewczynka? To tak odwracajac temat, co by nie myslec stale o zlych objawach. ;) wiem, ze niektore kobiety maja takie przeczucia od poczatku i sie sprawdzaja:)

Ja chciałabym synusia z racji ze mam już dwie córki. Ale jeśli chodzi o objawy to wydaje mi się ze będzie dziewczyna trzeci raz bo oprócz braku okresu i częstego siusiu to żadnych objawów... :-) no jedynie to ze cycuchy mi się powiększyły jest inne niż w tamtych ciazach. a wy?

a wiesz @marthah znalazkam teraz w torbie to zdjęcie z ostatniego usg i tak patrzę patrzę a ten mój pęcherzyk ciążowy wygląda jak takie krzywe serduszko :-) wiec to może dobry znak?

Na pewno! [emoji173]️
Moj tydzien temu byl plaski i prostokatny bardziej, a teraz tez zmienil sie w ksztalt serduszka! [emoji177]

reklama
Ja wlasnie mam bardzo mieszane...;) nie mam chyba konkretnego przeczucia na razie. Moze dlatego, ze pierwszy dzidzius byl ze mna bardzo krotko i tez nie mialam przeczuc.... bede sie cieszyc zarowno z chlopca jak i dziewczynki! Byle zdrowe zeby bylo[emoji173]️! Mam dwa male pieski i to moze smieszne, ale one sa dla mnie tez jak dzieci! Jak sie z nimi bawie to mowie im, ze beda mialy siostrzyczke lub brata. Przy tych psiakach zrodzil mi sie wielki instynkt ;) tym bardziej, ze oba trafily do mnie z drugich rak i mam poczucie, ze musze im przywrocic wiare w czlowieka i dobro :) mam tez bardzo pozytywne nastawienie pod katem zdrowia do wychowywania dzieci w towarzystwie psow, wiec mam nadzieje ze niebawem sie to spelni[emoji173]️

Do góry