reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 Weidera - polecam ;)

witajcie dziewczyny, ostatnio czytałam na temat tych ćwiczeń i powiem wam, że brzmi to obiecująco. Chciałabym też spróbować, ale niestety nie wiem czy wytrwam te 6 tygodni. Narazie jestem na 5 dniu i narazie jest super :happy: , zobaczymy jak będzie dalej.

Hogata mówisz, że u Ciebie to przyniosło oczekiwane efekty?

Koteczek a jak u Ciebie zaczełaś już cwiczyć?
Może jak będe miała towarzystwo to będzie mi łatwiej nie zrezygnować ;-)

pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
Witam!

Agnes ... cwiczyłam rok temu i efekt był naprawdę. Ja jeszcze do tego ograniczyłam słodycze i np. nie jadłam po 18. Ale brzuszek miałam ładny i mocny.

Koteczku dziekuje za kopniaka...moze dzisiaj jest ten dzień...trzymam kciuki za ciebie

Hogata no to ode mnie też masz MEGA KOPNIACZKA :-)

Ja dzisiaj 8 dzień, idzie mi juz coraz lepiej, zobaczymy co będzie dalej:happy:, a i efekty juz troszkę widac :-)

A ja nie moge sie zmobilizować....nie lubie siebie za to :baffled:

ja tez jestem zła że nie moge sie zmobilizowac z tymi ćwiczeniami a pamiętam dokładnie twoje rezultaty i naprawde chciałabym mieć na tyle siły aby przejść ten zestaw ćwiczeń

mam nadzieje że nastąpi wkońcu teń dzień :-) ;-) :tak: :-D :-)

reklama
Hogata gratulacje, trzymam kciuki, żeby się udało dotrzeć do końca:-)

Ja dzisiaj zaliczyłam 11 dzień i nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam, bo troszkę nudne te ćwiczenia:tak: , a co będzie przy 24 powtórzeniach:szok:

Do góry