reklama
Marihannaa
Zaciekawiona BB
Hej kochana dziekujemy rośniemy , mały/mała już 3 cm, pieknie rusza rączkami...plakalam na USG ostatnim.Hej kochana co u ciebie mam nadzieję że wszystko ok. Tak odpoczywam i myślę o tobie czy ładnie rosniecie.
Ja niestety kolejny cykl z clo poprzedni nieudany zobaczymy teraz .
załączam zdjęcie.
Dalej plamienia występują ale już nie takie obfite tfu tfu dzięki Bogu nakaz leżenia... Jest to męczące ale czego sie nie zrobi by z dzidzia było wszystko ok.
A powiedz jak monit? Jak to lekarz podsumował? Czy clo w ogóle coś ruszył?
Załączniki
Mayred91
Fanka BB :)
Hejka pięknie gratulacje będzie dobrze
U mnie no coś slabo...1 cykl z clo 2 pęcherzyki niestety żaden nie pekl. Teraz jest 2 cykl na clo aktualnie mam 19dc. W piątek na USG był ładny pęcherzyk znów 23mm dostałam zastrzyk wczoraj na USG widać że owulacja była pekl. Staramy się zobaczymy czy się teraz uda jakoś na to nie liczę bo mam strasznie dużo śluzu takiego wodnistego.
Ale itak bardzo się cieszę że u was wszystko jest ok i teraz będzie już tylko coraz lepiej
Który ty masz kochana już tydzień ??.
U mnie no coś slabo...1 cykl z clo 2 pęcherzyki niestety żaden nie pekl. Teraz jest 2 cykl na clo aktualnie mam 19dc. W piątek na USG był ładny pęcherzyk znów 23mm dostałam zastrzyk wczoraj na USG widać że owulacja była pekl. Staramy się zobaczymy czy się teraz uda jakoś na to nie liczę bo mam strasznie dużo śluzu takiego wodnistego.
Ale itak bardzo się cieszę że u was wszystko jest ok i teraz będzie już tylko coraz lepiej
Hej kochana dziekujemy rośniemy , mały/mała już 3 cm, pieknie rusza rączkami...plakalam na USG ostatnim.
załączam zdjęcie.
Dalej plamienia występują ale już nie takie obfite tfu tfu dzięki Bogu nakaz leżenia... Jest to męczące ale czego sie nie zrobi by z dzidzia było wszystko ok.
A powiedz jak monit? Jak to lekarz podsumował? Czy clo w ogóle coś ruszył?
Marihannaa
Zaciekawiona BB
No to jak teraz pękł to jestem dobrych myśli i trzymam mocno kciuki!! Dawaj znac koniecznie co i jakHejka pięknie gratulacje będzie dobrze
12 tydzien zaraz się kończy
Mayred91
Pięknie pięknie
Rosniecie już ładnie a brzuszek już się pojawią pomalutku?
Rosniecie już ładnie a brzuszek już się pojawią pomalutku?
No to jak teraz pękł to jestem dobrych myśli i trzymam mocno kciuki!! Dawaj znac koniecznie co i jak
12 tydzien zaraz się kończy
Marihannaa
Zaciekawiona BB
Hej Kochana !!! No pisz co u Ciebie ? Jak kolejny monit?? Udało się??
Mayred91
Hej kochana niestety nie właśnie jestem w trakcie @Hej Kochana !!! No pisz co u Ciebie ? Jak kolejny monit?? Udało się??
Ale ten cykl po rozmowie z mężem i lekarzem robimy inseminacje może się uda jakoś mi tak ciężko strasznie
Marihannaa
Zaciekawiona BB
Hej hej Tak jak najbardziej dziękujemy.
16 tydzień się zaczął, brzuch wywaliło. ale zdrowotnie i ze mna i z maluchem wszystko dobrze. Opowiadaj jak tam u Ciebie kochana?????
16 tydzień się zaczął, brzuch wywaliło. ale zdrowotnie i ze mna i z maluchem wszystko dobrze. Opowiadaj jak tam u Ciebie kochana?????
reklama
Mayred91
A u mnie w sumie to sama nie wiem.Hej hej Tak jak najbardziej dziękujemy.
Niby przygotowywaliśmy się do inseminacji wszystko dobrze zabieg odbył się w piątek rano lekarz zadowolony że wszystko w porządku że super poszło ale nie wiem sama czy coś z tego bedzie.
Od wczoraj w nocy mam bardzo wielki stres i nerwy i obawy związane z rodziną mój brat trafił do szpitala a od dziś rana strasznie boli mnie podbrzusze więc się chyba wszystko tam w środku z nerwów i stresu rozpadło
Cieszę się że u was wszystko w porządku 16tc to już daleko i nic dziwnego że już brzuch widać tym bardziej że to pierwsza ciąża a wszyscy piszą że w pierwszej bardzo szybko brzuszek się pokazuje
Podziel się: