reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

5 lat starań

Jej trzymam kciuki i dużo zdrowia dla brata.
Stres w takim momencie.i nerwy są najmniej potrzebne. :(
Pij sobie melise nawet ze 4 dziennie mnie fajnie wyciszała przy tych nerwach i stresie zwiazanych z tymi nieprzyjemnymi incydentami na początku ciąży.
Bierzesz luteine albo duphaston? Podtrzymujące od razu powinni Ci przepisać.
Naprawdę bardzo mocno mocno trzymam kciuki dawaj znać!!!! Buziaki wysyłam i pozytywne emocje!!!!

reklama
Dziękuję kochana
Jej trzymam kciuki i dużo zdrowia dla brata.
Stres w takim momencie.i nerwy są najmniej potrzebne. :(
Pij sobie melise nawet ze 4 dziennie mnie fajnie wyciszała przy tych nerwach i stresie zwiazanych z tymi nieprzyjemnymi incydentami na początku ciąży.
Bierzesz luteine albo duphaston? Podtrzymujące od razu powinni Ci przepisać.
Naprawdę bardzo mocno mocno trzymam kciuki dawaj znać!!!! Buziaki wysyłam i pozytywne emocje!!!!

Moja ciocia starała się kiedyś ponad 5 lat.. Ja kiedyś myślałam, że to niemożliwe. Ale też już ponad 3 lata walczymy z mężem.

To się cieszę ja w sobote idę na betę po iui bo mija 2 tygodnie od zabiegu i zobaczymy co wyjdzie.
Cieszę się że u was wszystko ok i pięknie rosniecie
Brzuszek już pewnie też się pojawił solidny

To się cieszę ja w sobote idę na betę po iui bo mija 2 tygodnie od zabiegu i zobaczymy co wyjdzie.
Cieszę się że u was wszystko ok i pięknie rosniecie
Brzuszek już pewnie też się pojawił solidny
Załączam zdjęcie brzucha ;) no zrobiła się piłka :)
To nie wytrzymam do soboty :) koniecznie od razu dawaj znać!! A ja mocno mocno trzymam kciuki! Podwójnie je trzymamy

Załączniki

• 20190716_124230~2.jpg
    20190716_124230~2.jpg
    289,2 KB · Wyświetleń: 126
Hej kochana u mnie lipa beta 0.10
I w nocy niestety odwiedziła mnie @ :(
No nic kolejny cykl stracony
Przygotowania do iui nr 2 rozpoczęte
Przyszły poniedziałek na kolejny monitoring

reklama
Do góry