Huff mam nadzieję że u mnie też tak będzie. Ale trochę byłoby to dziwne zeby do zajścia w ciążę musiałabym poronic. Ja jestem jeszcze chora na endometrioze i policystyczne jajniki dlatego ciaza o której mówiłam miałam przez metodę invitro i lekarz twierdził ze to jedyny sposób dla mnie na ciążę. Z mężem staraliśmy się sami ponad 2 lata.Ja tak miałam w zeszłym roku w październiku puste jajo, a w listopadzie byłam znowu w ciąży tez się zdziwiłam skoro test tydzień temu był negatywny to raczej coś jest na rzeczy. Powodzenia
reklama
G
gość _199
Gość
Organizm który był w ciąży bardzo szybko zachodzi w kolejną, bo jest jakby do niej przyzwyczajony. Masa kobiet Zachodzi w ciążę zaraz po połogu, znam też przypadek gdzie para starała się latami i jak już jedno zaskoczyło, tak zaraz drugie się mimo antykoncepcji pojawiło.Huff mam nadzieję że u mnie też tak będzie. Ale trochę byłoby to dziwne zeby do zajścia w ciążę musiałabym poronic. Ja jestem jeszcze chora na endometrioze i policystyczne jajniki dlatego ciaza o której mówiłam miałam przez metodę invitro i lekarz twierdził ze to jedyny sposób dla mnie na ciążę. Z mężem staraliśmy się sami ponad 2 lata.
Jeżeli tydz temu test był negatywny to myślę, że teraz jest to nowa ciąża.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nie ufaj w 100% testom, bo mogły być wadliwe, błędne wyniki, etc.
Idź na betę i sprawdź, czy przyrasta, to jedyny sposób żeby się dowiedzieć, czy jesteś w ciąży
Trzymam kciuki!
Idź na betę i sprawdź, czy przyrasta, to jedyny sposób żeby się dowiedzieć, czy jesteś w ciąży
Trzymam kciuki!
Byłam na kontroli tydzien p poronieniu przez mocne bole brzucha. Robili mi wtedy betę miałam 1180 w piątek na poniedziałek kazali powtórzyć i była już na 175 czy coś takiego. Od tamtego czasu nie mialam żadnych kontroli ponieważ mieszkam za granicą a tu nie sprawdzają no chyba że coś się dzieje nie tak.Tez poszłabym na bete ,zeby wiedzieć czy rośnie czy to nowa ciąża, po 4 tyg powinno spaść beta po tamtej ciąży, ale nie wiadomo jak wysoka była, a byłaś na kontroli po poronieniu ?
O'Hara
Fanka BB :)
ja o syna starałam się ponad 3 lata, w końcu „pykło” przy drugiej inseminacji. Szybko zaczęliśmy się starać o drugie ze względu na wcześniejsze problemy i ku naszemu zdziwieniu zaszłam przy pierwszej próbie (puste jajo), myslalam ze to głupi przypadek tarka ciąża i już nigdy nie zajdę i ku naszemu zdziwieniu znów się udało przy pierwszym podejściu, teraz mam dwójkę cudownych dzieciaczków, także jak widzisz natura robi sobie z nami co chce trzymam moncno kciuki za ciebieHuff mam nadzieję że u mnie też tak będzie. Ale trochę byłoby to dziwne zeby do zajścia w ciążę musiałabym poronic. Ja jestem jeszcze chora na endometrioze i policystyczne jajniki dlatego ciaza o której mówiłam miałam przez metodę invitro i lekarz twierdził ze to jedyny sposób dla mnie na ciążę. Z mężem staraliśmy się sami ponad 2 lata.
Fado123
Bo chodzi mi o to czy wszystko się oczyściło, tu u nas tak po 4 tyg zalecają, myślę że to może być nowa ciąża ale bez bety się nie dowieszByłam na kontroli tydzien p poronieniu przez mocne bole brzucha. Robili mi wtedy betę miałam 1180 w piątek na poniedziałek kazali powtórzyć i była już na 175 czy coś takiego. Od tamtego czasu nie mialam żadnych kontroli ponieważ mieszkam za granicą a tu nie sprawdzają no chyba że coś się dzieje nie tak.
Tak bo na początku beta spada drastycznie o polowe albo i wiecej a potem spada powoliJa 2 tyg po poronieniu musiałam robic betę i miałam w piątek 1180 a w poniedziałek już 175 a to było 2 tygodnie temu około
reklama
Dixpi
Ja jestem w podobnej sytuacji . Zaczęłam krwawić 29.10 dziś jest 18.11 ostatni test zrobiłam gdzieś 13.11 już beta zaczęła tak spadać ze nic na teście nie było widać, normalnie negatywny a wcZoraj (17.11) zrobiłam tak z ciekawości bo został mi ostatni test w szufladzie i znow jest pozytywny (co prawda może za szybko bo jestem dopiero kilka dni po owu) ale łezka się zakręciła, powtórzę test gdzieś za około tygodnia
reklama