Witam wszystkich
Mam problem mój syn 2 miesiące od urodzenia ma problem ze snem
Praktycznie codziennie nie spi po 15,16 godzin, jak zaśnie przez dzień to budzi sie po 5 minutach i to wszystko. Widać że jest zmęczony ale zamyka oczy i otwiera. Schemat usypiania jest taki sam jak wieczorem, gdzie wieczorem chyba już ze zmęczenia zasypia o 20.
Potem karmie na śpiocha i spi w nocy 3 godziny - jedzenie - 3 godziny jedzenie i już nie spi.
Nawet po kąpieli nie potrafi zasnąć, nie chce zasnac.
Jest na mm , załatwia się prawidłowo.
Odstawiłam biogaja bo zauważyłam że brzuch go bolal po niej, podawałam Wit D wieczorem ( zalecenie położnej) to usłyszałam aby dawać rano
Więc przeszliśmy na wit D na wodzie bez olejów.
Synek ma silny efekt moro a wieczorem zasypia po prostu już ze zmęczenia.
Szumis, suszarka, pralka, okap, samochód nic nie pomaga, na spacerze raz spi raz nie spi a w domu to już kompletnie.
Byliśmy u neurologa to usłyszałam tylko ten typ tak ma i przepisali wit B6...
Proszę o jakieś porady bo już brakuje mi sil.
Może któraś z mam miała podobna sytuację
Mam problem mój syn 2 miesiące od urodzenia ma problem ze snem
Praktycznie codziennie nie spi po 15,16 godzin, jak zaśnie przez dzień to budzi sie po 5 minutach i to wszystko. Widać że jest zmęczony ale zamyka oczy i otwiera. Schemat usypiania jest taki sam jak wieczorem, gdzie wieczorem chyba już ze zmęczenia zasypia o 20.
Potem karmie na śpiocha i spi w nocy 3 godziny - jedzenie - 3 godziny jedzenie i już nie spi.
Nawet po kąpieli nie potrafi zasnąć, nie chce zasnac.
Jest na mm , załatwia się prawidłowo.
Odstawiłam biogaja bo zauważyłam że brzuch go bolal po niej, podawałam Wit D wieczorem ( zalecenie położnej) to usłyszałam aby dawać rano
Więc przeszliśmy na wit D na wodzie bez olejów.
Synek ma silny efekt moro a wieczorem zasypia po prostu już ze zmęczenia.
Szumis, suszarka, pralka, okap, samochód nic nie pomaga, na spacerze raz spi raz nie spi a w domu to już kompletnie.
Byliśmy u neurologa to usłyszałam tylko ten typ tak ma i przepisali wit B6...
Proszę o jakieś porady bo już brakuje mi sil.
Może któraś z mam miała podobna sytuację