reklama
Paulina26777
Fanka BB :)
Też mi się wydaje że widzę gratulacje
U
użytkowniczka_e
Gość
Jest wyraźny cień pewnie to wczesna ciąża ! Zrób betę hcgCzęść
Czy tutaj są 2 kreski czy ja tylko chce je widzieć?
VERONICA89
Są 2 kreseczki mykaj na betę, cichutko gratuluję
Z tego co pamiętam starałas się o ciąże karmiąc, wow udało się ograniczylas karmienia?
Z tego co pamiętam starałas się o ciąże karmiąc, wow udało się ograniczylas karmienia?
Panda28
Początkująca w BB
Tak karmię piersią 11 miesięcznego bobasa. Karmię co 4h bo je ładnie stałe posiłki.Są 2 kreseczki mykaj na betę, cichutko gratuluję
Ogólnie udało nam się w 4 cyklu po spadku prolaktyny
Panda28
Początkująca w BB
Na pewno wczesna. Bo termin miesiączki dopiero w sobotę. Ale po doświadczeniach z poprzednią ciążą już parę dni przed testem było mi niedobrze (tak u mnie są zazwyczaj wcześniej objawy). Więc mówię a zrobię test co mi szkodziJest wyraźny cień pewnie to wczesna ciąża ! Zrób betę hcg
U
użytkowniczka_e
Gość
Intuicja cię nie zawiodła widocznie pinki strumieniowe są lepsze niż płytkoweNa pewno wczesna. Bo termin miesiączki dopiero w sobotę. Ale po doświadczeniach z poprzednią ciążą już parę dni przed testem było mi niedobrze (tak u mnie są zazwyczaj wcześniej objawy). Więc mówię a zrobię test co mi szkodzi
VERONICA89
leki brałaś na zbicie?Tak karmię piersią 11 miesięcznego bobasa. Karmię co 4h bo je ładnie stałe posiłki.
Ogólnie udało nam się w 4 cyklu po spadku prolaktyny
reklama
Panda28
Początkująca w BB
Nieleki brałaś na zbicie?