reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

2 blada kreska

Otulka5

Fanka BB :)
Hej

Dzis mam 32 dc. Zrobilam test. Wyglada on następująco.. Jutro rano wykonam kolejny. Nie moge sie doczekac. Staramy sie z mężem od 4 lat. W poprzednim cyklu mialam inswminacje. W tym tylko stymulacje menopurem a obecnie stosuje progesteron dopochwowo. Mam ból i nabrzmiałe piersi jak na okres i bol w podbrzuszu. Czy myślicie, ze coś z tego może być?? 🤔😀Jak robilam test to przez chwile nic sie nie dzialo, stwierdziłam ze za malo siuskow dalam, więc dolalam jeazcze kropelke... Później wyszło co wyszło

Załączniki

• IMG_20191209_175934.jpg
    IMG_20191209_175934.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 405
reklama
@Otulka5 widac 2 kreski! :) ja dwa dni przed miesiaczka robilam test, tez dolalam jedna kropelke bo bylam zaspana i stwierdzilam, ze chyba za malo dalam kropelek dlatego, ze prawie nic aie nie dzialo. Nastepnego dnia kreska wyszla taka sama. Dzis skonczylam 10tc :)

reklama
Miałam identyczną sytuacje. Dwa dni przed okresem zrobiłam test. Też dałam więcej kropelek i zobaczyłam tą upragnioną jasną kreseczkę. - po dwóch latach starań. Kolejnego ranka zrobiłam trzy różne testy i wszystkie były też pozytywne ;) Na styczeń mam termin porodu ;) także jestem dobrej myśli i powodzonka rano! ;)
Daj koniecznie znać

reklama
Do góry