AgnieszkaMaria
Zaciekawiona BB
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlatego nie warto wszystko układać pod starania jakbyś zmieniła pracę kilka lat temu, w nowej miałabyś już również umowę na stałe.dlaczego? Bo mam stałą umowę. Nie zakładałam, że będę się mierzyć z niepłodnością i zajmie nam 4 lata staranie o ciążę.
Chętnie bym zmieniła.
również uważam, że L4 na starania to jest przesada. Starania to nie .
A na jaką jednostkę chorobową?Moja praca wyklucza wzięcia urlopu wypoczynkowego z dnia na dzień. Oddziałowa mi odmawia i mówi - nie. Jestem pielęgniarką. Dlatego pomyślałam o l4.
ciekawa jestem jak będą patrzeć w kadrach , że skoro nie można wziąć urlopu tydzień przed to będzie comiesięczne l4 od ginekologa xDA na jaką jednostkę chorobową?
A jak teraz sie nie uda, to co? Co miesiąc L4 na starania?
Myslisz, że wszyscy w tej sytuacji biorą L4 na uprawianie seksu? a może to akurat dobry krok na jakąs relaksującą kapiel