Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.A co powiedział lekarz?
skoro nic to może za wcześnie albo złe ułożenie ,idź do innego za 2-3 tyg moze ci powieNo nic . Dlatego pytam : mam następna wizytę dopiero za 6tyg . Niektórzy jakos po zdjęciu widza : może jest tu ktos kto wie jak to odczytać stad moje pytanie
Dzięki , ale nie o to pytałam . Pozdrawiamskoro nic to może za wcześnie albo złe ułożenie ,idź do innego za 2-3 tyg moze ci powie
Ok ale nikt ci nie powie na 100% bo nikt nie jest lekarzem. Gdyby lekarz widział to by na pewno Ci powiedział ,tak na logikę wg mnie.Dzięki , ale nie o to pytałam . Pozdrawiam
NIe no, lekarz ma tylko studia i specjalizację i interpretował w życiu pewnie już setki zdjęć USG, ale my tu mamy znaleźć płeć, jak on nie znalazłNo nic . Dlatego pytam : mam następna wizytę dopiero za 6tyg . Niektórzy jakos po zdjęciu widza : może jest tu ktos kto wie jak to odczytać stad moje pytanie