Kasia11112
Zaciekawiona BB
-
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testy ( nie wszystkie ) plytkowe czasem pokazują pod światło cień kreski, najlepsze są strumieniowe choć zdarzają się też i że one zawodzą, najlepsza jest beta, ale jak pisała pani wyżej na tym etapie kreseczka byłaby wyraźna. Powodzenia w dalszych staraniach ☺Cześć! Od pół roku staramy się o dzidzie
Ostanią @ miałam 20.03 i trwała 5 dni normalnie
Dodam ze mam cykle nieregularne
Druga @ dostałam 18.04 Jednak była bardziej skąpa niż zwykle w 1 dzień delikatnie 2 mocniej 3 średnio bardzo i 4 to plamienia
Po czyli trwała krócej niż zwykle a piersi bolały okropnie
Do tej pory boli mnie podbrzusze co mnke nie pokoi. Zrobiłam test ciążowy No i same zobczcie. Co myślicie?
I okno można by umyć ;-)Jedyne co widzę to to, że masz brudne okna. Test jest zdecydowanie negatywny.