reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

-

reklama
Liczyłabym trzeci od końca.

Dla porównania wrzucam swoje owulacyjne z domowego labolatorium.

Załączniki

• IMG_5581.jpg
    IMG_5581.jpg
    112,3 KB · Wyświetleń: 62
Dla mnie niestety zdjęcia mało wyraźnie wyglądają i nie widzę żadnego żeby był tak mocny jak testowa kreska i moim zdaniem żaden, ale mogę się mylić🙈
ma być tak mocny jak kreska testowa, lub mocniejszy niż kreska testowa.

@Nulciaa a nie masz swiezo zrobionego zdjęcia po zrobieniu testu? Tu są wyschnięte i interpretacja może być rożna. Być może owulacja dopiero będzie. Ta z lewej musi być intensywna, tłusta kreska.

Załączam lepsze zdjęcie, bardziej aktualne. Teoretycznie owulacja powinna być 15 dc. Moja długość cyklu wynosi 26-28 dni. Pozdrawiam :)
IMG_20220715_154431174.jpg

reklama
Do góry