reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....

reklama
A co sądzicie o tym?

Załączniki

• IMG_20210909_133110.jpg
    IMG_20210909_133110.jpg
    706,7 KB · Wyświetleń: 124
Śmiesznie- czekalam na ten okres lub brak by zrobic test a tu negatywny w 32 dniu cyklu 😄

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Popołudniowy test negatywny- jestem zaskoczona. Jednego dnia bylo mi niedobrze na tyle ze wymiotowalam , rano budzę się bardzo glodna. W ciagu dnia jestem momentami zaspana lub podsypiam. Siusiam częściej niz zwykle i ... na siłę nie mam parcia byc w ciazy bo mam dzieci. Śmiesznie- czekalam na ten okres lub brak by zrobic test a tu negatywny w 32 dniu cyklu 😄
zrob Może z krwi lepiej.

Popołudniowy test negatywny- jestem zaskoczona. Jednego dnia bylo mi niedobrze na tyle ze wymiotowalam , rano budzę się bardzo glodna. W ciagu dnia jestem momentami zaspana lub podsypiam. Siusiam częściej niz zwykle i ... na siłę nie mam parcia byc w ciazy bo mam dzieci. Śmiesznie- czekalam na ten okres lub brak by zrobic test a tu negatywny w 32 dniu cyklu 😄

Beta rozwieje wątpliwości. Niestety mialam takie objawy jak ty i przyszla @. Takze organizmy lubią płatać figle.

reklama
Kobieta jest w stanie "wywołać" objawy w takich sytuacjach kiedy intensywnie o czymś myśli. Nie ma co robić więcej testów bo szkoda kasy. Na Twoim miejscu poszła bym na krew, która da mi 100% pewności. Brak okresu może być spowodowany nie tylko ciążą, ale i stresem, problemem z hormonami czy torbielą.

Do góry