G
gość2502
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście szansa na ciążę jest, skoro było współżycie w czasie płodnym. Ale to będziesz wiedzieć dopiero w terminie spodziewanej @.No właśnie logicznie patrząc to masz rację, muszę się ogarnąć bo oszaleje...
Nie ma za co. Życzę powodzenia, daj znać czy się udałoDziękuję Ci kochana za logiczne odpowiedzi... zawsze inaczej jak ktoś Ci powie zgodnie z rzeczywistością niż sama bym siedziała i świrowała...
A kiedy u Ciebie ma sie pojawić miesiączka??Witam, staramy się z mężem od ponad roku... Od kilku miesięcy pod okiem specjalisty. 24 grudnia miałam ostatnią @. 7 stycznia na usg pojawił się piękny pęcherzyk. Dostałam zastrzyk Ovitralle. 11.01 po usg ginekolog potwierdził pęknięcie. Oczywiście starania były Po około tygodniu pojawił się gęsty biały śluz, jeden dzień bolało mnie podbrzusze a później pojawiły żyłki na piersiach. Od wczoraj tj. 21.01 brązowe plamienia, bardzo delikatne i mało. Test 21.01- negatywny. Czy jest szansa, że to ciąża? Błagam o odpowiedź- akurat weekend
Gosieńko kochana, dziękuję Ci za słowa otuchy! Liczę na to, że sie udało. Fajnie, że podzieliłas sie swoimi doświadczeniami;*U mnie to był pierwszy objaw już po 7 dniach od owulacji, i też pomyślałam że ciąża bo na ból piersi przed okresem jeszcze za wcześnie było. I się udało... Życzę powodzenia