Ale lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko okNo może być tak że macica się tobie rozszerza temu ciągnięcie w podbrzuszu. Też tak mialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko okNo może być tak że macica się tobie rozszerza temu ciągnięcie w podbrzuszu. Też tak mialam
byłam w tamten poniedziałek i było ok.. teraz w środę mam wizytęAle lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko ok
a takie delikatne skurcze i ciągnięcia w macicy też są normalne? kiedy ból traktować jako poważny?@wiktoriasleczka ja miałam takie bóle pleców, mam ponad roczną córkę, uszy do góry to normalne
Tak delikatne skurcze coś w stylu okresowych są ok, jeśli coś cię mocniej boli, bądź niepokoi to skontaktuj się z lekarzem.a takie delikatne skurcze i ciągnięcia w macicy też są normalne? kiedy ból traktować jako poważny?