A czemu XD?ps. baaaardzo się cieszę ,że mój Luby nie ma tu dostępu ;-)
reklama
magenta :)
Fanka BB :)
haha bo pewnie nie chce zeby podrywal nas zartuje
jak tam AeIreda?? cycuszki bola??
brzuszek pobolewa?? ja mam wrazenie jak bym miala dostac dzisiaj @ jedno co mnie nie pokoi to po soczku pomaranczowym jest mi nie dobrze ale na mdlosci mi sie nosi (ale to chyba psychika mi tak dziala) ale cos mnie tknelo do zakupu testu jakas dziwna intuicja
jak tam AeIreda?? cycuszki bola??
brzuszek pobolewa?? ja mam wrazenie jak bym miala dostac dzisiaj @ jedno co mnie nie pokoi to po soczku pomaranczowym jest mi nie dobrze ale na mdlosci mi sie nosi (ale to chyba psychika mi tak dziala) ale cos mnie tknelo do zakupu testu jakas dziwna intuicja
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magenta oby trafiona!
A ja zrobiłam dzisiaj kolejny test i wciąż bez zmian, tak jakbym w ogóle nie szykowała się do owulacji, bo kreseczka nawet odrobinę nie jest ciemniejsza... Ah... jutro już wizyta u gina! Za mnie też trzymajcie kciuki, mam nadzieję ze to nic poważnego.
A ja zrobiłam dzisiaj kolejny test i wciąż bez zmian, tak jakbym w ogóle nie szykowała się do owulacji, bo kreseczka nawet odrobinę nie jest ciemniejsza... Ah... jutro już wizyta u gina! Za mnie też trzymajcie kciuki, mam nadzieję ze to nic poważnego.
Trzymać kciuki będziemy
kurcze czekam do minimu dzien przed @ ale najchetniej zrobila bym go juz jutro co prawda boje sie rozczarowania z nim zwiazanego ale no coz juz chyba do tego przywyklam cycuchy mnie lupi po bokach ze cyconosz zostawilam dzis na uboczu:-) za to co mnie nie pokoi to to ze mam wrazenie ze zaras dostane @ bole czasem podbrzusza nie silne ale delikatnie odczowalne no i tak jak by skurcze czy cos czego do tej pory nie odczowalam i troszke senna jestem ale to chyba od tego ze rano dzis wczesnie wstalam
Fifka- ja 3mam kciuki zeby owulka byla na czasie i trafiona a ginio powiedzial ci ze zdrowa jak rybka jestes
Fifka- ja 3mam kciuki zeby owulka byla na czasie i trafiona a ginio powiedzial ci ze zdrowa jak rybka jestes
Ostatnia edycja:
No widzisz w tym samym terminie wypada u nas niby @ a ja bóli nie mam jeszcze. Czasem czuje jak mi się śluz leje, ale żeby tak dobitnie jak poprzednim razem przy biochemicznej to nie. Ja w ogóle nie czuje się jakby mi się @ zbliżała.kurcze czekam do minimu dzien przed @ ale najchetniej zrobila bym go juz jutro co prawda boje sie rozczarowania z nim zwiazanego ale no coz juz chyba do tego przywyklam cycuchy mnie lupi po bokach ze cyconosz zostawilam dzis na uboczu:-) za to co mnie nie pokoi to to ze mam wrazenie ze zaras dostane @ bole czasem podbrzusz nie silne ale delikatnie odczowalne no i tak jak by skurcze czy cos czego do tej pory nie odczowalam i troszke senna jestem ale to chyba od tego ze rano dzis wczesnie wstalam
lillydelux
Fifka, to masz dokładnie tak jak ja, robię te testy co dziennie od paru dni, i za każdym razem ta druga kreska bladziusieńka.... i nie wiem już co mam o tym myśleć, bo według obliczeń owulacja powinna być dzisiaj albo wczoraj...
nie chcę cyklu bezowulacyjnego.... ;/
nie chcę cyklu bezowulacyjnego.... ;/
maaadziarka
Wtaj Maja !!! Ja od czerwca 2010. Biorę tylko folika i czekam na wizytę u ginka, mam nadzieję że coś zaradzi...
Cześć reszta załogi!!!
Ale mi się dzisiaj śniło - dzidzia mi się śniła!!! :-) ale to tylko sen :-( niestety
Naprawde fajnie by było jakby któraś z nas zafasolkowałą. Bo to dodaje sił i optymizmu reszcie. Cieszę się że nie opuszczają nas te, co już mają swoje wymażone fasolki
Cześć reszta załogi!!!
Ale mi się dzisiaj śniło - dzidzia mi się śniła!!! :-) ale to tylko sen :-( niestety
Naprawde fajnie by było jakby któraś z nas zafasolkowałą. Bo to dodaje sił i optymizmu reszcie. Cieszę się że nie opuszczają nas te, co już mają swoje wymażone fasolki
Ostatnia edycja:
reklama
a moze ci sie udalo kochana??? ja 3 mam kciukasy za nas wszystkie i kurcze czekam na jakas nowa fasolke w srod nas;-)
maaadziarka - mi w zeszlym miesiacu sniala sie dzidzia i to corka byla
Lillydelux- napewno owulke dostaniesz 3 mam kciuki moze ci sie troszke przesunie ale napewno bedzie
maaadziarka - mi w zeszlym miesiacu sniala sie dzidzia i to corka byla
Lillydelux- napewno owulke dostaniesz 3 mam kciuki moze ci sie troszke przesunie ale napewno bedzie
Ostatnia edycja:
Podziel się: