reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
haha bo pewnie nie chce zeby podrywal nas :-D zartuje
jak tam AeIreda?? cycuszki bola??
brzuszek pobolewa?? ja mam wrazenie jak bym miala dostac dzisiaj @ jedno co mnie nie pokoi to po soczku pomaranczowym jest mi nie dobrze ale na mdlosci mi sie nosi (ale to chyba psychika mi tak dziala) ale cos mnie tknelo do zakupu testu jakas dziwna intuicja

Cycki to mnie tak lekko bolą, mam wrażenie, że są ociężałe, a od czasu do czasu na chwilę zaswędzą. Brzuch nie boli i nic więcej cisza.... Heh, może @ się namyśli :p
Test kupiłaś, a zrobiłaś czy czekasz?

Magenta oby trafiona! :-D

A ja zrobiłam dzisiaj kolejny test i wciąż bez zmian, tak jakbym w ogóle nie szykowała się do owulacji, bo kreseczka nawet odrobinę nie jest ciemniejsza... Ah... jutro już wizyta u gina! Za mnie też trzymajcie kciuki, mam nadzieję ze to nic poważnego.

A ja zrobiłam dzisiaj kolejny test i wciąż bez zmian, tak jakbym w ogóle nie szykowała się do owulacji, bo kreseczka nawet odrobinę nie jest ciemniejsza... Ah... jutro już wizyta u gina! Za mnie też trzymajcie kciuki, mam nadzieję ze to nic poważnego.

Trzymać kciuki będziemy :)

kurcze czekam do minimu dzien przed @ ale najchetniej zrobila bym go juz jutro co prawda boje sie rozczarowania z nim zwiazanego ale no coz juz chyba do tego przywyklam:zawstydzona/y: cycuchy mnie lupi po bokach ze cyconosz zostawilam dzis na uboczu:-) za to co mnie nie pokoi to to ze mam wrazenie ze zaras dostane @ bole czasem podbrzusza nie silne ale delikatnie odczowalne no i tak jak by skurcze czy cos czego do tej pory nie odczowalam i troszke senna jestem ale to chyba od tego ze rano dzis wczesnie wstalam

Fifka- ja 3mam kciuki zeby owulka byla na czasie i trafiona a ginio powiedzial ci ze zdrowa jak rybka jestes

Ostatnia edycja:
kurcze czekam do minimu dzien przed @ ale najchetniej zrobila bym go juz jutro co prawda boje sie rozczarowania z nim zwiazanego ale no coz juz chyba do tego przywyklam:zawstydzona/y: cycuchy mnie lupi po bokach ze cyconosz zostawilam dzis na uboczu:-) za to co mnie nie pokoi to to ze mam wrazenie ze zaras dostane @ bole czasem podbrzusz nie silne ale delikatnie odczowalne no i tak jak by skurcze czy cos czego do tej pory nie odczowalam i troszke senna jestem ale to chyba od tego ze rano dzis wczesnie wstalam
No widzisz w tym samym terminie wypada u nas niby @ a ja bóli nie mam jeszcze. Czasem czuje jak mi się śluz leje, ale żeby tak dobitnie jak poprzednim razem przy biochemicznej to nie. Ja w ogóle nie czuje się jakby mi się @ zbliżała.

Fifka, to masz dokładnie tak jak ja, robię te testy co dziennie od paru dni, i za każdym razem ta druga kreska bladziusieńka.... :eek: i nie wiem już co mam o tym myśleć, bo według obliczeń owulacja powinna być dzisiaj albo wczoraj...
nie chcę cyklu bezowulacyjnego.... ;/

Wtaj Maja !!! Ja od czerwca 2010. Biorę tylko folika i czekam na wizytę u ginka, mam nadzieję że coś zaradzi...

Cześć reszta załogi!!!

Ale mi się dzisiaj śniło - dzidzia mi się śniła!!! :-) ale to tylko sen :-( niestety

Naprawde fajnie by było jakby któraś z nas zafasolkowałą. Bo to dodaje sił i optymizmu reszcie. Cieszę się że nie opuszczają nas te, co już mają swoje wymażone fasolki

Ostatnia edycja:
reklama
a moze ci sie udalo kochana??? ja 3 mam kciukasy za nas wszystkie i kurcze czekam na jakas nowa fasolke w srod nas;-)

maaadziarka - mi w zeszlym miesiacu sniala sie dzidzia i to corka byla

Lillydelux- napewno owulke dostaniesz 3 mam kciuki moze ci sie troszke przesunie ale napewno bedzie

Ostatnia edycja:
Do góry