reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

czesc dziewczynki oj oj ale tu cicho bozzeeeee myslalam ze tu nie nadarze czytac a tu taka cisza co sie dzieje????
powiedzcie mi kochane czy jest mozliwe ebym w jednym cyklu miala dwie owulacje i jedna wcesniej a druga pozniej??? dzis mam swoja owulke na sto procent wczoraj rano bylo male co nie co dzis wieczorem poprawka moze sie uda
. ale testowac nie bede do dnia @ bo juz tyle rozczarowan mam na swoim koncie ze juz sie boje poprostu... a mialam sie tez zapytac czy moze byc wysoki poziom Lh i moze on powodowac to ze nie zachodze w ciaze?? bo tak sie zstanawiam ostatnio w poprzednim cyklu urzywalam testow owulacyjnych i za kazdym razem wychodzily mi die kreski rowne ale to chyba nie mozliwe ze przez 10 dni wychodzily ciagle te same wyniki z dwoch roznych testow?? pomozeci mi cos w tym temacie bede wdzieczna

a AeIrede gdzie wcielo obrazila sie czy co???

reklama
nieraz testy sa wadliwe a co do owulki to nie wiem mojej siostrze dzien pred okresem kiedys tez pokazywalo owulke mowia ze tak wychodzi jak sie w ciazy jest ale ona nie była

ogłaszam wszem i wobec ze jade do swojego sie plodzic nie mozmey takiej szansy przepuscic haha jutro prawie 9 h w pociagu - sobota nasza i niedziele powrot, ale mysle ze warto, jakbym zostala to potem bankowo bym zalowala ze nie pojechalam :*

Witajcie!!!
Jak dawno mnie tu nie było, parę miesięcy....Widzę dużo nowych twarzy. Co U Was?
Bo nasze starania o dzidzię są nadal bezskuteczne :-(Już 7 podejście było a dzisiaj przyszła @ i to dzień wcześniej.... LIPA. Jak to mówi moja koleżanka - BRYNDZA! Mam takiego doła, że musiałam się tu pożalić... Nie mam z kim pogadać... Mąż w pracy a ja sama w domu i zamiast uczyć się do egzaminu to siedzę w necie. Nie mam weny do nauki. Teraz najważniejsze jest dla mnie żeby nasza rodzinka się w końcu powiększyła. Umówiłam sie do ginka, ale dopiero na koniec marca bo jest na urlopie i ma dużo pacjentek :no:

BigChild-tylko Ci mogę pozazdrościć, przede wszystkim dzidzi, która rośnie w Twoim brzuszku... Masz powody tylko i wyłącznie do radości i życzę Ci wszystkiego naj naj. Ja też mam sporo na głowie, budujemy dom, studia, praca, pisanie pracy mgr ale chciałabym mieć jeszcze jedno na głowie - CIĄŻE!!!! A wtedy będę najszczęśliwsza na świecie

Buziaki dziewczyny. Powodzonka w staraniach

Ostatnia edycja:
czesc Maaadziarka ja tez jestem na podobnym etapie staranek i tez ciagle nic ten cykl odpuscilam sobie liczenie dni mierzenie temperaturki i calej reszty i wiem ze dzisiaj mialam owulke i wczesniej chyba tez... stwierdzilam ze co ma byc to bedzie ale nie jedno krotnie jestem w ogromnym dolku przez to ze nie moge zobaczyc 2 krech ale jak to sobie teraz tlumacze pewnie pojawi sie dzidzia wtedy kiedy nie bedziemy sie tego spodziewali. Ja rowniez Ci zycze owocnych staranek

Madziarka, nie martw się zapewniam CIe, ze zaciazysz. Bylas u lekarza na jakims monitoringu, zeby wykluczyc jakies problemy? Bo jezeli tak to chyba tylko kwestia czasu. Zobaczusz spadnie to na Ciebie jak bedziesz sie najmniej spodziewac.

Cześć Moje drogie staraczki ;-) widzę,że Ael się dziś nie udzielała..

i jakoś znów tak cichooo :-(

Paluszek dzięki :)
Ikasia o to wstreciucha ze przyszla ehhh ale zaczyna sie nowy cykl i nowa nadzieja :) kiedys sie uda
nie mozesz isc do innego ginka tylko czekac tyle czasu az do konca marca?

reklama
Hej dziewczyny!

Ja tylko na chwilkę bo zaraz do teściów zmykam.

Kwiatuszek portrety tez rysuję, ale jedyny który teraz mam to swój własny bo inne porozdawałam :-D

A u mnie już koniec @ więc jeszcze troszkę i zaczynamy starania :-) ale tak jak Magenta - tym razem bez liczenia, bez martwienia się itp. Zobaczymy czy wyjdzie.

Do góry