Jestem Marta jak latwo sie domyslec i mam 29 lat skonczone w styczniu.
Urodzona w Karkowie, tam tez studiowalam 5 lat, ale mieszkam pod Krakowem w Skawinie (Aparatko moze gdzies blisko Ciebie?) Obecnie 5 rok siedzimy w Wielkiej Brytanii na poludniu Londynu.
Maz moje slubne dozywocie ;-) (jak to mowi jedna z moich Lipcowek co bardzo mi sie podoba) Slawek meczy sie juz ze mna 5 rok. Synek Alexander jest najwspanialszy pod sloncem;-)
Ciaz druga, nie do konca zaplanowana ale chciana. Gdyby byla za poltora roku wtedy byloby perfekcyjnie, ale to tylko w moim mysleniu pewnie. Fajnie byloby miec dziewuszke, jak pisalam, ale na chwile obecna modle sie o zdrowe dzieciatko
.
Z wyksztalcenia i zawodu jestem pielegniarka i pracuje sobie jako pigula w jednym ze szpitali.
Lubie czytac ksiazki, ogladac dobre filmy, spedzac czas z rodzina, podrozowac, rozmawiac z ludzmi. Interesuje mnie psychologia i zielarstwo ale nie bardzo kiedy mam sie oddac tym zainteresowaniom.
Bardzo chcialbym juz wrocic do PL, ale jak wszystko pojdzie w miare zgodnei z planem to jeszcze to potrwa z 2,5 roku.
Wybaczcie mi ale foty mojej rodziny musza poczekac do jutra, bo jestem juz wyekspoloatowana
mnie mozecie zobaczyc w profilowej ikonce;-)