reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Monila- dużo czytałam na forach o dopalaczach męskich. A i dla babeczek nie mających owulacji - zakupiłam zioła O. Sroki. zapomniałam dodać, że na poprawę śluzu oprócz olejku z wiesiołka dorzuciłam tez siemię lniane. Trochę za późno się za to zabrałam, bo liczyłam na naturę.
Malinka- dobre. Oby tylko tak się złożyło i dobrze skończyło.
Dasia- niby czemu Olgunia miałaby być w niebezpieczeństwie? Nie myśl tak, bo na pewno tak nie jest. Niby czym miałaby sobie na to zasłużyć? Mi tez dziś śniła się trumna, jakaś śmierć... I wiecie co? Przejechałam dziś rano 2 razy skrzyżowanie na czerwonym świetle. Sama byłam w szoku! Może sny to ostrzeżenie dla Was.

Faktycznie, jakiś obfity miesiąc w tych naszych starankach. Zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa, któreś z nas na pewno się powiedzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Zrobiłam listę witamin i idę do apteki. Jejku, może kupie częśc w jednej a część w drugirj aptece bo pomyślą, że zwariowałam :-D mężusia poinformowałam o moim witaminowym planie i nawet nie protestował.

JA byłam na cmentarzu u małego nie chciałam zeby w takim dniu dokładnie o godzinie w ktorej zmarł był sam....

ja mojego meza dzis poinformuje o wszytkich witaminach dla niego;p i wyciagne go dzis na zakupy i do apteki...a co tam:) Boziu dziewczyny uwierzcie mi ale jakos tak mi lepiej jak mysle o starankach...mam nadzieje ze KArolek pomoze nam i szybko bedzimey mogli cieszyc sie rosnacym brzuszkiem:)

ja tez licze na to ze zaniedługo pokaza sie u nas ciazowe suwaczki..:)

Monila musisz sama zdecydowac czy powiedziec KArolkowi to co ja Nikoli, ale ja jej nie powiedzialam ze sie pogodzilam z tym ze jej nie ma tylko zeby poszla do Boga bo spotka sie tam z rodzina i oni sie nia zaopiekuja

Mamusiaszymusia faktycznie duzo tych tabletek ale ja swojego juz tez o nich poinformowalam

bylam dzisiaj u Nikolki i powiedzialam jej ze chcemy zeby miala rodzenstwo ale tez ze chce zeby jej siostrzyczka albo braciszek zostali z nami i zebynm mogla ja/jego przytulac przebierac karmic itp i wiem ze nam w tym pomoze i nie pozwoli zeby Bog nam zabral naszego drugiegie dzieciaczka wiem ze nam pomoze w tym

a co do tej sytuacji co wam wczoraj pisalam to troche mnie podbudowalyscie swoimi opiniami bo naprawde jak wrocilam i pisalam Wam o tym to myslalam ze jestem jakas pier...., ze juz calkiem mam psychke zwalona i czepiam sie kazdego za byle co, ale widze ze nie jest ze mna az tak źle...

a co do dat to faktycznie sa po kolei tylko ze inne sa miesiace, ja z Malinkaizi mamy bardzo podobne

aga_cina czekam caly czas na nastepne zdjecie Twojej Pszczółki, i oczywscie jak piszesz ze jest wszystko dobrze to bardzo sie ciesze. chyba dzieki tobie troche mniejsze mam obawy o nasteonym dzidzi Dziekuje :*:*:*

Dla Naszych Kochanych Aniołkowych Dzieciaczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

U Nas Dominisiu nie tylko daty podobne ale i imiona naszych córeczek.Dziś twoja córeczka kończy 4 miesiące:( Dla niej najjaśniejsze światełko
[*]
Właśnie przeczytałam o wypadku jednej dziewczyny z forum taka młoda 28 lat małe dziecko w domu i na dodatek w ciąży:( Po raz kolejny zastanawiam się gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie. Ale też jak sobie pomyślałam,że co ona by czuła jakby przeżyła reanimację nie wiem czy dziecko udało by się uratować była w połowie ciąży:(

Niestety nie mimo reanimacji nie udało się "straciła panowanie nad pojazdem doprowadzając do zderzenia z ciężarowym volvo. Kobieta zginęła na miejscu."

Dzien dobry kochane;)

ojj jak dobrze ze wczoraj nie było zbyut duzo pracy.. taki totalny lajcik.. :-) aa wąłsnie kochane rozmawiałam wczoraj wieczorem z moim mezem o tym ze chciałąbym jak najszybciej zaczac staranka... maz powiedział ze najpierw musimy isc do lekarza to obgadac z nim bo nechce zeby cos znowu poszło nie tak...no i jak lekarz sie zgodzi to moj maz nie widzi przeszkod do rozpoczecia staranek:-) Boziu ale jestem szczesliwa...:-D

tez czytajac o jej wypadku zastanawiam sie gdzie tutaj jets sprawiedliwosc.. ale w sumie juz od dłuzszego czasu wiem ze sprawiedliwosci na naszym swiecie nie ma i nie bedzie...

[*]
[*] Dla KAsi i jej malenstwa...

kochane Mamusie,
czytam Wasze posty i tak mi sie chce plakac... bardzo WAm wspolczuje, choc nie do konca wiem, co czujecie! moge sobie jedynie wyobrazic.
Zycze Wam z calego serca, abyscie tulily swoje maluchy w ramionach... bede sie modlic o to, aby Wasze dzieciaczki przyszly do Was! tulę duchowo wszystkie zranione mamusine serca <3

reklama
Witam was kochane:*

Włansie skonczyłam kulac kluski..;) potem obiadek zjemy do znajomych na kawke mamy isc ...i bedziemy leniuchowac w domku..;) ja jutro mam wolne wiec po slepach pobiegam bo kompletnie nie mam koncepcji na zimowe buty...

Dziewczyny strasznie tesknie za moim Karolkiem...;( a z drugiej strony strasznie ciesze sie na to ze zaniedługo bedzimey mogli zaczac staranka..ehh i z tego powodu mam wyrzuty sumienia...;( ze moze Karolek sie obrazi.. albo bedzie sie bał ze o nim zapomne..ehh ja nigdy o nim nie zapomne..zawsze bedzie w mojej pamieci i moim sercu w moim zyciu..ale jakos boje sie ze ta radoscia na rozpoczecie staranek ranie mojego syneczka:(....

Do góry