reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A ja po transferze, kropek na pokładzie 😍 Bałam się o prawidlowe rozmrożenie, ale embriolog powiedziala, że od razu zarodek dostał wyższą klasę, bo się ładnie rozpręża. Zastosowano też embrioglue, by pomóc w zagnieżdżeniu. Zawsze miałam problem z progesteronem w 2 fazie cyklu, a teraz przed transferem mam 45 ng. Chyba nigdy nie mialam nawet w połowie takiego jak dzisiaj. Także jak na razie chyba wszystko plus :)
trzymam kciuki!!!!!!!🩷🩷🩷

Czy jest tu jakaś dziewczyna 35+ ktora miała same bety 0? Pewnie 5x to nie, ale 3...4...?
Co Wam pomogło? Jak sobie pomyślę że już zawsze tak zostanie, czyli transfery, blastki bb...I zero...To chce mi się wyć, i ten uciekający czas. I już wszystko zbadane, ja sama już nic nie wymysle. Co będę receptywności badać? Okno implantacyjne? Człowiek się nie chce poddać losowi, nie chce ale emocje rozrywają od środka.
Wiecie co, in vitro miało być sposobem raz dwa rozwiązaniem, szansą a po dwóch latach jestesmy w punkcie wyjscia, uczucia jakie się ma w sobie, frustracja, lęk, wku.wienie i poczucia niesprawiedliwości są okropne...
Są takie dni kiedy czuje się to jeszcze bardziej.

Czy jest tu jakaś dziewczyna 35+ ktora miała same bety 0? Pewnie 5x to nie, ale 3...4...?
Co Wam pomogło? Jak sobie pomyślę że już zawsze tak zostanie, czyli transfery, blastki bb...I zero...To chce mi się wyć, i ten uciekający czas. I już wszystko zbadane, ja sama już nic nie wymysle. Co będę receptywności badać? Okno implantacyjne? Człowiek się nie chce poddać losowi, nie chce ale emocje rozrywają od środka.
Wiecie co, in vitro miało być sposobem raz dwa rozwiązaniem, szansą a po dwóch latach jestesmy w punkcie wyjscia, uczucia jakie się ma w sobie, frustracja, lęk, wku.wienie i poczucia niesprawiedliwości są okropne...
Powiedz mi, co macie zbadane?
Czy ewentualnie dopuszczacie AK lub AZ?

Badaliscie zarodki?

Powiedz mi, co macie zbadane?
Czy ewentualnie dopuszczacie AK lub AZ?
Histero, kilka plazmatycznych kom było i blizna po cc, antybiotyk był, encorton, immuno P też nic wielkiego nie znalazł, mamy powtórzyć cross I allo teraz. Accofilu nie brałam nigdy, muszę spytac P.
Adopcja nie, mamy syna, staramy się o drugie, ale tylko nasze genetycznie.

reklama
Histero, kilka plazmatycznych kom było i blizna po cc, antybiotyk był, encorton, immuno P też nic wielkiego nie znalazł, mamy powtórzyć cross I allo teraz. Accofilu nie brałam nigdy, muszę spytac P.
Adopcja nie, mamy syna, staramy się o drugie, ale tylko nasze genetycznie.
a biopsja endo, cd56 i cd138?

Do góry