reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Żłobek

Jeśli dyrektor placówki ma odpowiednie kompetencje, były podejmowane próby wsparcia dziecka i wdrożone różne pomysły żeby wesprzeć dziecko i nadal nie widzi w dziecku gotowości to uważam, że może
Obecnie moje dziecko od miesiąca chodzi chociaż przez ten miesiąc była ze mną przez 3 dni na adaptacji i z 5 dni po parę godz. Więc jak dla mnie to nie jest jeszcze jakieś czas chodzenia aby cokolwiek weryfikować. Zobaczę co będzie dalej, narazie niby dyrektorka każe jej przychodzić i po zupce od razu wychodzić bez drzemki

reklama
Obecnie moje dziecko od miesiąca chodzi chociaż przez ten miesiąc była ze mną przez 3 dni na adaptacji i z 5 dni po parę godz. Więc jak dla mnie to nie jest jeszcze jakieś czas chodzenia aby cokolwiek weryfikować. Zobaczę co będzie dalej, narazie niby dyrektorka każe jej przychodzić i po zupce od razu wychodzić bez drzemki

Dzieci różnie przechodzą adaptację. Może Twoje dziecko po prostu potrzebuje więcej czasu. My też adaptację robiliśmy długo i spokojnie bo blisko 2,5 msc chodził w kratkę i dosyć krótko

2letnie dziecko to może i dla niego za szybko na żłobek jak jest ciągły płacz bez przyczyny to się nie dzieje....każde dziecko inne jest ....moje dzieci wszystkie szły od 3roku życia do przedszkola i nie było problemu

Do góry