reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noelia iwonka piekne kwiatuchy dostalyscie
wstyd sie przyznac ale moje wal;entynkowe kwieaty nawet miesiaca nie przetrwaly a tez byly to mini rozyczki w doniczce:baffled:ususzyłam niechcący

dzis juz pare razy maz dzwonil ale zyczen nie slyszalam ciekawe czy zapomnial

dzis jak wczoraj zaraz po sniadaiu polecialysmy na plac zabaw bylo super taka radocha:tak:

reklama
Witajcie

Po pierwsze

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM NASZYM NAJWAŻNIEJSZYM DNIU KOBIET

Bylam dzis z Oliwierem na bilansie i :
-waga: 13,300
-wzrost: 87cm
musi byc obserwowany bo układ ruchowy ma nieprawidlowy

ja tylko na chwilke, chociaz nie wiem czy mnie baby jeszcze pamietaja!!!!

mija
widziałam interesik!!!
boski!!!:-D:-D:tak::tak::tak:

moze zrobie ekespozyture firdum u siebie heheheh:baffled::baffled:

z całego serca gratuluje i trzymam qciuki!!
a jak bede w wawce napewno odwiedze to Twoje cudo!!!!!!

buziaczki!!!!!!

Iwonka ma nieprawidlowy dlatego ze jak idzie za raczke łapie go przykurcz w ta strone ciala gdzie trzymany jest za raczke i w razie przewrocenia nie umie asekurowac sie raczkami tylko upada tak jak stoi, i dlatego musze z nim isc do neurologa zeby go zobaczyl i moze bedzie mial jakas rehabilitacje zalecona

U nas pogoda była fatalna cały dzień. Nie było mowy o spacerze. Na dodatek moje dziecko szalało, jak nigdy:eek::baffled::dry:. Ale teraz już śpią, a ja czekam na męża - kazałam mu kupić jakieś dobre winko, to będziemy się relaksować:cool2::cool2::cool2:.
Sylwia
- na pewno wszystko będzie dobrze:tak:. Trzymamy kciuki.
Aga - jak tam w pracy:confused::confused::confused::confused:. My tu jesteśmy ciekawe, więc odezwij się :tak::-D:tak:.

noelia zawsze co chodze na szczepienie to ma na przemian ,raz w jedna noge,raz w druga,jedna reka ,druga reka

:-)Nie wiem czy to tak jest z tymi szczepionkami skojarzonymi:confused:A i zapomnialam wam napisac ze oczywiscie wazenie odbylo sie na tej wadze dla niemowlakow i mierzenie na lezaco na stole przy miarce:szok::baffled::sick::-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale za to moja corka miala podryw w przychodni:-D:-D:-D:-Dtaki fajny chlopaczek starszy od niej ja zaczepial i biegali tak wkolko po caly korytarzu a ona tez go zaczepiala:-D:-D:-D:-D:-D:-Djak weszlismy do gabinetu to chciala mi z tamtad uciec do tego chlopca i walila w drzwi:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wlasnie przed chwilka widzialam jak moj Robert szedl z koszem kwiatow i jeszcze jednym mniejszym ale gdzies je schowal i udaje ze nic nie ma:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka moja Emi miała może ze dwa razy w noge ale jak malusia była ,teraz zawsze w dwie ręce,

Jednak te kwiaty dla was ,dobrze się twój chłop spisał:tak:

Witajcie

Po pierwsze

Bylam dzis z Oliwierem na bilansie i :

musi byc obserwowany bo układ ruchowy ma nieprawidlowy

Iwonka ma nieprawidlowy dlatego ze jak idzie za raczke łapie go przykurcz w ta strone ciala gdzie trzymany jest za raczke i w razie przewrocenia nie umie asekurowac sie raczkami tylko upada tak jak stoi, i dlatego musze z nim isc do neurologa zeby go zobaczyl i moze bedzie mial jakas rehabilitacje zalecona

ło boże Sylwia ale dałas do myslenia,teraz siedze i myślę jak Emi chodzi ,na która strone lecie i czy ręce wyciaga jak pada:baffled: :baffled: :baffled:

Ale wage ma super:tak: :tak:

reklama
Do góry