reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noelia iwonka piekne kwiatuchy dostalyscie
wstyd sie przyznac ale moje wal;entynkowe kwieaty nawet miesiaca nie przetrwaly a tez byly to mini rozyczki w doniczce:baffled:ususzyłam niechcący

dzis juz pare razy maz dzwonil ale zyczen nie slyszalam ciekawe czy zapomnial

dzis jak wczoraj zaraz po sniadaiu polecialysmy na plac zabaw bylo super taka radocha:tak:

reklama
Witajcie

Po pierwsze

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM NASZYM NAJWAŻNIEJSZYM DNIU KOBIET

Bylam dzis z Oliwierem na bilansie i :
-waga: 13,300
-wzrost: 87cm
musi byc obserwowany bo układ ruchowy ma nieprawidlowy

ja tylko na chwilke, chociaz nie wiem czy mnie baby jeszcze pamietaja!!!!

mija
widziałam interesik!!!
boski!!!:-D:-D:tak::tak::tak:

moze zrobie ekespozyture firdum u siebie heheheh:baffled::baffled:

z całego serca gratuluje i trzymam qciuki!!
a jak bede w wawce napewno odwiedze to Twoje cudo!!!!!!

buziaczki!!!!!!

Iwonka ma nieprawidlowy dlatego ze jak idzie za raczke łapie go przykurcz w ta strone ciala gdzie trzymany jest za raczke i w razie przewrocenia nie umie asekurowac sie raczkami tylko upada tak jak stoi, i dlatego musze z nim isc do neurologa zeby go zobaczyl i moze bedzie mial jakas rehabilitacje zalecona

U nas pogoda była fatalna cały dzień. Nie było mowy o spacerze. Na dodatek moje dziecko szalało, jak nigdy:eek::baffled::dry:. Ale teraz już śpią, a ja czekam na męża - kazałam mu kupić jakieś dobre winko, to będziemy się relaksować:cool2::cool2::cool2:.
Sylwia
- na pewno wszystko będzie dobrze:tak:. Trzymamy kciuki.
Aga - jak tam w pracy:confused::confused::confused::confused:. My tu jesteśmy ciekawe, więc odezwij się :tak::-D:tak:.

noelia zawsze co chodze na szczepienie to ma na przemian ,raz w jedna noge,raz w druga,jedna reka ,druga reka

:-)Nie wiem czy to tak jest z tymi szczepionkami skojarzonymi:confused:A i zapomnialam wam napisac ze oczywiscie wazenie odbylo sie na tej wadze dla niemowlakow i mierzenie na lezaco na stole przy miarce:szok::baffled::sick::-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale za to moja corka miala podryw w przychodni:-D:-D:-D:-Dtaki fajny chlopaczek starszy od niej ja zaczepial i biegali tak wkolko po caly korytarzu a ona tez go zaczepiala:-D:-D:-D:-D:-D:-Djak weszlismy do gabinetu to chciala mi z tamtad uciec do tego chlopca i walila w drzwi:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wlasnie przed chwilka widzialam jak moj Robert szedl z koszem kwiatow i jeszcze jednym mniejszym ale gdzies je schowal i udaje ze nic nie ma:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka moja Emi miała może ze dwa razy w noge ale jak malusia była ,teraz zawsze w dwie ręce,

Jednak te kwiaty dla was ,dobrze się twój chłop spisał:tak:

Witajcie

Po pierwsze

Bylam dzis z Oliwierem na bilansie i :

musi byc obserwowany bo układ ruchowy ma nieprawidlowy

Iwonka ma nieprawidlowy dlatego ze jak idzie za raczke łapie go przykurcz w ta strone ciala gdzie trzymany jest za raczke i w razie przewrocenia nie umie asekurowac sie raczkami tylko upada tak jak stoi, i dlatego musze z nim isc do neurologa zeby go zobaczyl i moze bedzie mial jakas rehabilitacje zalecona

ło boże Sylwia ale dałas do myslenia,teraz siedze i myślę jak Emi chodzi ,na która strone lecie i czy ręce wyciaga jak pada:baffled: :baffled: :baffled:

Ale wage ma super:tak: :tak:

reklama
Do góry