reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie porannie
zdecydowanie stwierdzam ze jak mam w nocy 17-18 stopni w domu to Weronika duzo lepiej spi:tak::tak::tak::tak::tak:
wlasnie przed chwila dopeiro sie przebudzila,zjadla kasze i dlaej spi:tak::tak:
p dzis wczesniej wrocil i juz o 7 spal,Paulina w szkole,w piecu sie pali.musze dzis jakas zupe zrobic bo wczoraj kopytka robilam
za oknem -10 i znow pada snieg!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakby go malo bylo:baffled::baffled::baffled::baffled:

witam was sorki ze nie nadrobie ale nabazgralyscie tyle ze hej, a ja nie mam sily :dry::dry::no::no::no::no:

bylam dzis u gina, mam zdjęcie mojego pęcherzyka, mowi ze zarodka jeszcze nie widac ale pęcherzyk juz jest i zarodek za jakies 2-3 tyg bedzie, ale zdjecie juz mam :tak::tak::tak::tak::tak:

jestem przeszczęśliwa :tak::tak::tak::tak:

super!gratulacje jeszcze raz:tak::tak::tak:

Witam,

ja niewyspana :baffled:

Ulice zasypało śniegiem :sorry2:

a mnie chyba cis bierze :baffled: Albo to zmęczenie :wściekła/y:

no ja tez srednio wyspana.
a p przeziebiony i ja tez cos zaczynam kichac:baffled::baffled::baffled:

reklama
hej mamuski Witam srodowo:tak:
Narazie poczytalam tyle ile moj popiepszony net mi otworzyl:wściekła/y:
KERNA no niby nie musze dlugo czekac na roztrzygniecie czy M zostaje w osrodku czy nie Ale wiesz jaki stres Normalnie spac przez to nie umialam:baffled:
Piatek niedaleko i doczekasz sie swojego M:tak:A czwartek i dobre wiesci z bety jeszcze blizej;-)Twoj M to tak caly czas bedzie jezdzil do tej lodzi na tydzien?Czy to takie przejsciowe?Zgadazm sie z Dowiklka oszczedzaj sie kochana oszczedzaj Nie dzwigaj Michalka i uwazaj na siebie:tak:
ANKA doczytalam teraz ze Twoja siostra w ciazy GRATULUJE moze uda wam sie byc razem w ciazy zaniedlugo:-p

Jesli chodzi o pizze to koolezanka robila w poniedzialek:tak:

Nocka ok Oliwka obudzila sie kolo 22 a pozniej o 4.30 ale o tej uznala ze sie wyspala i calkiem sie obudzilan No ale byla taka grzeczna ze lazala sobie ,gadala do sienie I wogole zachowywala sie na tym lozku tak cicho i grzecznie ze ja drzemalam sobie i nawet nie wiem kiedy ona usnela Tz wiem ze ponad godzine tak sobie napewno siedziala:-D

Ja mam dzis mega stresa przez tego G
Oli wlasnie wstala

Dzień Dobry!
Nie poczytam, bo ja tylko na chwilkę. Dziś mnie pracowity dzień czeka :-p
Wczoraj byliśmy z Piotrusiem na tym USG brzuszka, a więc brzuszek i wszystko w nim jest OK. To było już ostatnie badanie zlecone przez naszą doktor, więc jutro idziemy konsultować wyniki i zobaczymy, co nam powie. :sorry2:
Po badaniu pojechaliśmy na zakupy. Przy okazji wstąpiliśmy do biura podróży i zarezerwowaliśmy wycieczkę dla teściów - prezent z okazji 30 rocznicy ślubu. W czerwcu pojadą na Wyspy Kanaryjskie. :tak: Powiem wam, że rezerwacja wycieczki "first minute" to rewelacja - jest 3 razy taniej niż normalnie i jest gwarancja, że cena się nie zmieni, a warunki lepsze od "last minute". :tak:

Na zakupach Piotruś nas rozbroił. :-D Chodził po sklepie ciągnąc za sobą koszyk i nie pozwalał sobie pomagać. Oglądał różne rzeczy i pytał nas, czy może je wziąć. Jak poszliśmy do kasy to ja zabrałam Piotrusia kawałek dalej, żeby go ubrać, a m płacił za wszystko. Jak podszedł do nas to zapytał, czemu wzięłam tą zabawkę dla malucha? A ja :szok::szok::szok::szok: żadnej zabawki nie wkładałam do koszyka. Później jeszcze okazało się, że mamy 3 różne pasty do zębów :szok::szok::szok::szok: Nasze dziecko sprytnie ukryło swoje zdobycze pod paczką pieluch, a przy kasie m myślał, że to ja to wszystko włożyłam :-D:-D:-D:-D No więc tak nas Piotruś załatwił. :-D

Jak już położyliśmy go spać to wynieśliśmy do piwnicy połowę tego sklepu z zabawkami z jego pokoju ;-):-D i przynieśliśmy ubranka, które odłożyłam dla drugiego malucha. A zatem dziś czeka mnie segregowanie i pranie ubranek. :tak: No i w ogóle już ogarnia mnie szał przygotowań. Wczoraj buszowałam na allegro i trochę rzeczy dla maleństwa kupiłam. Odkąd wyciągnęliśmy łóżeczko zaczynam czuć, że to już baaaardzo blisko! :tak::tak::tak:

Zmykam na śniadanko i zabieram się do roboty. Dziś już pewnie nie będę miała czasu na kompa, więc życzę miłego dnia! :tak::-)

Ta pizza to proscizna Kochana:tak::tak::tak:
Wykrecamy numer,zamawiamy no i jemy:-D:-D:-D:-D
Proste prawda:confused:;-)
przepis jak dla mnie genialny;-)

Chomiki jak gryzą to delikatnie tak szczypią ząbkami i nic więcej nie ma się co bać.
szczypią:szok::szok::szok: to jak mnie mój super chomik użarła przez kilka par rękawić w tym skórzane to w plauchu miałam dziury że hej.....to nie było uszczypnięcie...i nie delikatne:no::-p

kerna na kiedy masz termin, pewnie jakos tak 17-18??
ja mam 19-20
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no mi wychodzi jakoś 18-19:tak::tak::tak::tak: ale fajnie, że masz już fotkę.Mi nie dali:no: Pójdę za 2tyg i na pewno wtedy będzie coś więcej widać:tak: Póki co pęcherzyk z czymś w środku:tak:
Witam sie porannie u nas śniegu napadało:szok::szok::szok::szok::szok: i dalej sypie..a przecież już prawie wiosna:baffled::baffled::baffled:
Dobrze, że zakupy sobie zrobiłam to tylko na sankach z małym wyjde niedaleko......

Nocka ok Oliwka obudzila sie kolo 22 a pozniej o 4.30 ale o tej uznala ze sie wyspala i calkiem sie obudzilan No ale byla taka grzeczna ze lazala sobie ,gadala do sienie I wogole zachowywala sie na tym lozku tak cicho i grzecznie ze ja drzemalam sobie i nawet nie wiem kiedy ona usnela Tz wiem ze ponad godzine tak sobie napewno siedziala:-D

Ja mam dzis mega stresa przez tego G
Oli wlasnie wstala

czyli nocka w smie psokojna skoro mala grzecznie sobie lezala:tak::tak:

Dzień Dobry!
Nie poczytam, bo ja tylko na chwilkę. Dziś mnie pracowity dzień czeka :-p
Wczoraj byliśmy z Piotrusiem na tym USG brzuszka, a więc brzuszek i wszystko w nim jest OK. To było już ostatnie badanie zlecone przez naszą doktor, więc jutro idziemy konsultować wyniki i zobaczymy, co nam powie. :sorry2:
Po badaniu pojechaliśmy na zakupy. Przy okazji wstąpiliśmy do biura podróży i zarezerwowaliśmy wycieczkę dla teściów - prezent z okazji 30 rocznicy ślubu. W czerwcu pojadą na Wyspy Kanaryjskie. :tak: Powiem wam, że rezerwacja wycieczki "first minute" to rewelacja - jest 3 razy taniej niż normalnie i jest gwarancja, że cena się nie zmieni, a warunki lepsze od "last minute". :tak:

Na zakupach Piotruś nas rozbroił. :-D Chodził po sklepie ciągnąc za sobą koszyk i nie pozwalał sobie pomagać. Oglądał różne rzeczy i pytał nas, czy może je wziąć. Jak poszliśmy do kasy to ja zabrałam Piotrusia kawałek dalej, żeby go ubrać, a m płacił za wszystko. Jak podszedł do nas to zapytał, czemu wzięłam tą zabawkę dla malucha? A ja :szok::szok::szok::szok: żadnej zabawki nie wkładałam do koszyka. Później jeszcze okazało się, że mamy 3 różne pasty do zębów :szok::szok::szok::szok: Nasze dziecko sprytnie ukryło swoje zdobycze pod paczką pieluch, a przy kasie m myślał, że to ja to wszystko włożyłam :-D:-D:-D:-D No więc tak nas Piotruś załatwił. :-D

Jak już położyliśmy go spać to wynieśliśmy do piwnicy połowę tego sklepu z zabawkami z jego pokoju ;-):-D i przynieśliśmy ubranka, które odłożyłam dla drugiego malucha. A zatem dziś czeka mnie segregowanie i pranie ubranek. :tak: No i w ogóle już ogarnia mnie szał przygotowań. Wczoraj buszowałam na allegro i trochę rzeczy dla maleństwa kupiłam. Odkąd wyciągnęliśmy łóżeczko zaczynam czuć, że to już baaaardzo blisko! :tak::tak::tak:

Zmykam na śniadanko i zabieram się do roboty. Dziś już pewnie nie będę miała czasu na kompa, więc życzę miłego dnia! :tak::-)

no to was Piotrek zalatwil:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dopeiro wzielas sie za pranie ubranke?ja bym chyba az tak dlugo nie wytrzymala:-D:-D:-D:-D

napadało:szok::szok::szok::szok::szok: i dalej sypie..a przecież już prawie wiosna:baffled::baffled::baffled:
.

wisona!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziękuje zdrowe wczoraj miałam wolne pojechalismy do tesciów wyszalal sie na sankach Gabi nie chciala wracac do domu ale cala mokra była i jakos ja zaciągnęlam jak znajde chwile to wrzuce fotki to lece do domowych zajęc bo tez posprzatac musze troche bo ksiądz po koledzie dzis ale moja mam przyjmie bo ja w pracy i mąz też ;-) jeszcze raz Miłego dnia :-)
Awogóle to ostanio nie moge sie wyspać mam nadziej ze nie jestem w ciązy :baffled: tylko te poranne pobudki zeby odwiez męza do pracy :dry:

reklama
Do góry