reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam,
ja tylko na chwile
wlasnei sie maluje i zaraz ide do dentysty:dry:
dzisiaj na obiad mam spagetti- poza tym bede musiala iedlugo zrobic pize bo mi smaka zrbiłyscie:-p i na kebab tez, ale to drgo wychodzi, bo tortilla droga, wiec z yym sie pewnie wstrzymam:dry:
Za wannę prawie 60zł, ale mielismy jeszcze zlew żeliwny w garażu i starą kuchenkę gazową i do tego pare garnków starych i wyszło 200zł. Nowa wanna tyle kosztowała tylko na syfon i rurki wydałam:tak::tak: Tylko jeszcze obudowe do wanny kupimy-kosztuje 100zł ale to może za miesiąc:-p
a no to super:tak::tak::tak:

jak pizza> Jaka pizza??? Też chce!!!!!!!!!!!!!!!
anka no tym co musza non stop leżec to współczuję serdecznie:zawstydzona/y:
ty to wszystko bys chciala:-D:-D:-D:-D niedwno robilas pize:-p:-p:-p
oj babki ale mi naroiłyście smaka:baffled::baffled::baffled::baffled: no kurde wstrętne jestescie.....coś czuję, że w wekenda sobie upichcimy pizze. A robicie kebaba same na chacie??????
ja robiłam sama nieraz:tak::tak::tak::tak: bo sdla mojej rodziny jakbym miala kupic to dziekuje:baffled: M musi zjesc dwa duże po 10 zł patryk 10 i w sumie tez by chetnie zjadl drugiego ja 10 to 40 zl a nawet 50:szok::szok::szok: na jeden obiad:-D:baffled:

reklama
Witam
U nas od rana śnieżek sypie tak więc zimy ciąg dalszy:sorry2::sorry2:
Wieczorkiem znowu wizyta u dentysty na lapisowanie i tak się właśnie zastanawiam czy mąż zdąży z pracy przyjechać czy jednak będzie trzeba taxi podjechać:confused::confused:
Madziula no jasne ze jak się nie ma co się lubi.. a może ci się spodoba ta praca?:confused::confused: Przynajmniej do ludzi wyjdziesz, zobaczysz jak to na ciebie dobrze podziała:tak::tak:
Anka to ty ostatnio jakbyś w lodziarni pracowała;-);-):-D:-D:-D
I gratulacje dla siostry, będzie nowa dzidzia na świecie:tak::tak:
Agnes oj trudno ci się zaprzyjaźnić z nowym członkiem rodziny:-D:-D:-D on chyba wyczuwa że go nie lubisz:-p:-p:-p
Oliwka śpiąca jak aniołek, a sweterek taki to sama miałam zamiar sobie kupić:tak::tak::tak:
I gratulacje wygranej, miło tak coś wygrać prawda:tak::tak:
Kerna super że wyniki badania prawidłowe, teraz niech dzidzia zrowo rośnie i rozwija się w brzuszku:tak::tak::tak:
Dowikla no to super prezent wymyśliłaś dla dzieci na czas ferii, dobrze chociaż że nie chcą wszystkie naraz z tobą spać:tak::tak:
Dorota kciuki zaciśnięte za twojego męża:tak::tak:
Myszunia miłego przygotowywania wyprawki dla dzidzi, faktycznie u ciebie to już całkiem niedaleko.
A jak Patrysia? Ma ktoś od niej jakieś wieści?

Medea powodzeia u sadysty.brrrr
ja we wtorek na zdjecie szwow i moze mi jzu plombe wstawi do tego co mi ostatnio robila

Napisalam smska do Pati:tak:
czekamna odpwoidz

ubralam sie ,ogarnelam,zupke wstawialm,pranie z suszarki sprzatnelam:tak:mala nadal spi.
trzeaby jakies sniadanie zjesc tylko ciezko mi gryzc:baffled:zjadlam rano pol kanapki zeby prochow na pusty zoladek nie brac,ale ciezko bylo

sms od Pati
"tak zyje i wyc mi się chce...Juz mnie to chodzenie przerasta ;( meczy jak cholera...wezcie mnie wyslijce na porodowke!pozdrow i ucauj dziolszki;)"

tak wiec kochane wszytskie chorem-PATI IDZ RODZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laski wstwac spiochy jedne!

Hej babeczki u mnie -10 na termometrze:tak:.
Po badaniu pojechaliśmy na zakupy. Przy okazji wstąpiliśmy do biura podróży i zarezerwowaliśmy wycieczkę dla teściów - prezent z okazji 30 rocznicy ślubu. W czerwcu pojadą na Wyspy Kanaryjskie. :tak: Powiem wam, że rezerwacja wycieczki "first minute" to rewelacja - jest 3 razy taniej niż normalnie i jest gwarancja, że cena się nie zmieni, a warunki lepsze od "last minute". :tak:

Na zakupach Piotruś nas rozbroił. :-D ... Nasze dziecko sprytnie ukryło swoje zdobycze pod paczką pieluch, a przy kasie m myślał, że to ja to wszystko włożyłam :-D:-D:-D:-D No więc tak nas Piotruś załatwił. :-D

Wczoraj buszowałam na allegro i trochę rzeczy dla maleństwa kupiłam. Odkąd wyciągnęliśmy łóżeczko zaczynam czuć, że to już baaaardzo blisko! :tak::tak::tak:
Nieźle Piotruś zakupy robił:tak:,teraz przynajmniej niczego Ci w domu nie zabraknie;-):tak::-D:-D.Moje też kitracze małe co by tylko do koszyka wrzucić:-p;-):tak::-D:-D.Syndrom wicia gniazda się odezwał:dry::tak::tak::-).
witam :-) nie mogę sie wyrobic w tym tygodniou i dlatego do Was nie zaglądam :-( teraz musze sie wziąć za prasowanie bo az 3 prania sie uskladaly potem jakis obiad dzieciom i do pracy na 15.30 :tak: milego dnia :-)
Witaj Joasiu:-) - to żeby nie było Ci smutno to ja dołączę ze swoją deską i żelazkiem;-):tak:,bo też z 3 pralek się nazbierało:tak:.
sms od Pati
"tak zyje i wyc mi się chce...Juz mnie to chodzenie przerasta ;( meczy jak cholera...wezcie mnie wyslijce na porodowke!pozdrow i ucauj dziolszki;)"

tak wiec kochane wszytskie chorem-PATI IDZ RODZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laski wstwac spiochy jedne!
Ja już zdążyłam przedszkole,MOPR i LIDLa zaliczyć;-):tak:
A apel jak najbardziej popieram:tak: PATI,PATI:tak::-D:-D.
Dziś w kuchni zamierzam się krzątać bo zapisałam się na ciasto na jutrzejszy dzień babci i dziadka i robię maszynkowe i wafle przekładane.:tak:

wiesz, że nawet nie wylukałam?? Kurcze no fakt!!! Natalineczka zapraszam na wrzesień:tak:
Joanna no ciąża to błogosławiony stan;-):-)
nie u mnie :-:)no: ja już nie mogę miec wiecej dzieci :no:

MARTA fajnie w towarzystwie lepiej :-D ja juz wlasnie skończyłam teraz jakieś sniadanko :baffled: bo jeszcze nie jadłam a wstałam przed 7 ;-)

reklama
elloo

U nas nocka elegancka procz tego ze o 6 rano Laura obudzial sie wyspana przez godzine lezala i zasnac nie mogla a le ogolnie do 9:30 spalysmy:-)
Teraz Laura zjada sniadanko a ja szybko na bb

Kerna Natalineczka ciekawe ktora pierwsza sie rozpakuje:tak:
Myszunia tak to juz jest z dzieciaczkami na zakupach, przy kasie dowiadujemy sie co dzieci wrzucaja do koszyka:-D
Anabuba niektore dzieci wola zdecydowanie chlodno do spania podobno 18 to jest ta temp. przy ktorej sie dobrze spi.Mi dzis bylo za goraco:baffled:
Medeuska powodzenia u sadysty
Joanna czyzby to zmeczenie ciaziwe:confused:A moze kolejna mamusia z fasolka:confused:
Anaconda na szczescie w tej lodziarni sama wybieram godziny pracy:-D

Partycja wynmocha na porodowke!!!!
No to lece na sniadanko:tak:

Do góry