reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

hej babole duze i male!!

Anty kurna felek no! ogromnie mi przykro, niech to piorun strzeli!!! Idz za ciosem kobieto, porob badania, sluchaj sie Enyi, bo ona w tym temacie zeby zjadla, rob co mowi:tak: lepsza niz niejeden lekarz jest!

Nie jestem w temacie, cofnelam sie tylko kilka stron i widze, ze tu nowa ciaze! Lili gratki!!
I widze nowe dzieciaczki, gratuluje mamusiom!!

Pozdrawiam was serdecznie. Ciao!

reklama
gatto no wiesz, któraś musi mieć cudownego;-) A poza tym, z tego co pamiętam, to twój taki najgorszy chyba nie był...

Czy jak dziecko zwali cię z łóżka o 3:40 meldując, że się wyspało to można zadzwonić na błękitną linię i się poskarżyć? :oo2: Nie ma 10 a ja się czuję jakby była pora późnego obiadu.

lili udało ci się to:-) Pamiętając moją senność w tamtym czasie zaryzykowałabym nawet określenie "zbrodnia przeciwko ludzkości";-)
mysiak posłuchałam cię i w tym tygodniu wybiorę się do labo nie czekając na pierwszą wizytę i na to co powie czy zaleci gin... Jutro nie dam rady, ale we wtorek się wybiorę. Jakiekolwiek działanie dobrze mi zrobi...

Anty mi tylko zespol uaktywnial sie w ciazy i duzo czasu zeszlo zanim.zlapalm. W ostaniej ciazy np sie nieuaktywnil.
Ale fakt do 2 tyg i potem.po 6 sie robi od ostaniego wyniku
Enya wlasnie niedawno wstawila badania jakie robila na poronianiech nawykowych wiekszosc z nas z taka przeszloscia je wlasnie robila ale to kest czarna magia.

kaira przeczytałam cały wątek "badania po poronieniu" i w szoku jestem. O większosci rzeczy słyszę pierwszy raz, jak sama piszesz -czarna magia. Liczę trochę na to, że gin mnie poprowadzi, ale dobrze, że są takie fora jak nasze i wiele rzeczy można się dowiedzieć. Enya pewnie pracę doktorską może napisać, więc poszukam jeszcze jej wpisu. dziękuję.

reklama
Do góry