reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam się wieczorowo.
Ale naskrobayłyście, trzeba kilka godzin żeby nadrobić:tak: Widać że pogoda "komputerowa".
mandziula super że małemu się podobało na basenie! Super się prezentuje w wodzie.:tak:
maltanka współczuję pobudek porannych.:rofl2:
aluśka życzę szybkiego powrotu do zdrówka.:-) a ja w ciąży używałam maści wick czy jakoś tak, gin pozwalał.
Madziara78 gratuluję przedszkolaka w domu. To dobrze że mały zadowolony.
misia2010 a od kiedy wracasz do pracy? Bo ja mam ten sam problem...że nie wiem jak to będzie przestawić wszystko.:sorry2: Super że majteczki pożegnane, teraz już wszystko z górki pójdzie.
madzienka i jak wrażenia po spinningu? Bardzo zmęczona?
A my od 3 dni siedzimy w domu.:crazy: Pani dr powiedziała nam że przywieźliśmy ze sobą jakiegoś wirusa i teraz walczymy. Narazie bez antybiotyku-mam nadzieję że pomoże. Mały marudny że nie wiem, on nie lubi siedzieć w domu:nerd: Ale przynajmniej wrócił do starego rytmu dnia: wstaje o 7 i idzie spać ok 19-20:-) Tak więc umyłam naczynia, zrobiłam na jutro obiad,poprasowałam i rozwiesiłam kolejną porcję prania. A teraz idę pod prysznic i spać, muszę nabrać sił na jutrzejsze spotkanie z prezesem firmy. Dobranoc:-)

ale fajne :-) ciekawe jak się sprawdza :-)

ogólnie mam dwa modele wózków nad którymi się zastanawiam
chętnie bym je obejrzała na żywo ...

my zaraz wybywamy do ortopedy:tak:trzymajcie kciuki za pożegnanie z majtkami ortopedycznymi:tak::sorry2::sorry2:

i jak po wizycie ???????

bo w nas jest SIŁA!!!!!!!!!!

Dzisiaj nowa seria Housa!!!:-):-):-) DWA Odcinki!!!:-):-):-)

6 sezon już zaliczyłam
na jesieni ma być 7 :-)

Madziara brawa dla przedszkolaczka :-)

ja po wizycie u gina lekka załamka mam kategoryczny zakaz dzwigania...
na basen też mąż będzie chodził z Gabi ...

usg nie było będzie za tydzień ... szkoda bo chciałam zobaczyć Norbercika ;-)

idę się położyć
nie gaszę światła bo pewnie jeszcze jakiś nocny marek zajrzy :-)

Hej dziewczęta!!

Mój nick Martyna100, a mam na imię Kinga:-):-):-)
Uwielbiam Martynę Wojciechowską i stad ten nick...

To mnie zmyliłaś:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-pjuz poprawiłam Kingo Martyno;-)

A my od 3 dni siedzimy w domu.:crazy: Pani dr powiedziała nam że przywieźliśmy ze sobą jakiegoś wirusa i teraz walczymy. Narazie bez antybiotyku-mam nadzieję że pomoże. Mały marudny że nie wiem, on nie lubi siedzieć w domu:nerd: Ale przynajmniej wrócił do starego rytmu dnia: wstaje o 7 i idzie spać ok 19-20:-) Tak więc umyłam naczynia, zrobiłam na jutro obiad,poprasowałam i rozwiesiłam kolejną porcję prania. A teraz idę pod prysznic i spać, muszę nabrać sił na jutrzejsze spotkanie z prezesem firmy. Dobranoc:-)

Zdróweczka....mam nadzieję że obedzie sie bez antybiotyku...
Co do spinningu to juz moj kolejny sezon z ta aktywnościa fizyczną i mi jak najbardziej pasuje...
Lubie sie zmęczyć

idę się położyć

Uważaj na siebie kochana....
Mąż na basen a Ty pod kołderkę i odpoczywasz

ja zaglądam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

"pstryk"

światło zgaszone :-D

słodkich snów dziewczynki :tak:

A ja a ja...nie lubię po ciemku siedzieć:-D

Ostatnia edycja:
misia2010 a od kiedy wracasz do pracy? Bo ja mam ten sam problem...że nie wiem jak to będzie przestawić wszystko.:sorry2: Super że majteczki pożegnane, teraz już wszystko z górki pójdzie.
madzienka i jak wrażenia po spinningu? Bardzo zmęczona?

wracam 4 października:-(a Ty kiedy, bo nie doczytałam?:sorry2:

ale fajne :-) ciekawe jak się sprawdza :-)

ogólnie mam dwa modele wózków nad którymi się zastanawiam
chętnie bym je obejrzała na żywo ...

i jak po wizycie ???????

bo w nas jest SIŁA!!!!!!!!!!

6 sezon już zaliczyłam
na jesieni ma być 7 :-)

Madziara brawa dla przedszkolaczka :-)

idę się położyć

dotarłaś:-D:-D:-D
szkoda, że bez usg...ale za to masz na co czekać w ciągu tygodnia;-);-)słabo z tym dźwiganiem....a jak sobie na co dzień radzisz z wózkiem itd.?masz wózkownię czy masz to szczęscie, ze jest winda lub mieszkanie na parterze?:sorry2:

nasza wizyta udana....pożegnaliśmy majtki i mamy ćwiczyć siadanie!! :-D

"pstryk"

światło zgaszone :-D

słodkich snów dziewczynki :tak:

to ja jeszcze chwilkę posiedzę tu po ciemku:-D:-D:-Di też zmykam;-)
dobranoc wszystkim:tak::tak:

reklama
Dzień dobry dziewczęta!!

Dzisiaj ja się witam pierwsza, pochmurno i w kiepskim nastroju....:-:)-:)-(

Życzę wam więcej pozytywnych wibracji niż u mnie i miłego dnia!!

Do góry