reklama
Hej!
jeste Ruda- ale nie wredna, baba- ale nie zawistna, zaciążona ale jeszcze nie zwariowana na punkcie pierwszego dziecka mieszkam w warszawie. Na razie jestem na L4 ale mam nadzieję maks za 2-3 tygodnie już wrócić do pracy
jeste Ruda- ale nie wredna, baba- ale nie zawistna, zaciążona ale jeszcze nie zwariowana na punkcie pierwszego dziecka mieszkam w warszawie. Na razie jestem na L4 ale mam nadzieję maks za 2-3 tygodnie już wrócić do pracy
lionessa75
Fanka BB :)
Witam ,
Jestem Agnieszka pochodzę z okolic Białegostoku . Mam 38 lat to nasza pierwsza ciąża- dłuugo wyczekana. Termin na 16,12. Ale z USG ciąza jest 4 dni starsza.
Z zawodu jestem nauczycielką ale pracuję jako tłumacz.
Pozdrawiam ciepło dziewczynki!
Jestem Agnieszka pochodzę z okolic Białegostoku . Mam 38 lat to nasza pierwsza ciąża- dłuugo wyczekana. Termin na 16,12. Ale z USG ciąza jest 4 dni starsza.
Z zawodu jestem nauczycielką ale pracuję jako tłumacz.
Pozdrawiam ciepło dziewczynki!
qraa
Witam,
Pochodzę z Chrzanowa i mam 28 lat. Jest to moja pierwsza ciąża.
Pracuje w zagranicznym banku. Właśnie wracam do pracy po miesięcznym l4.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie!
Pochodzę z Chrzanowa i mam 28 lat. Jest to moja pierwsza ciąża.
Pracuje w zagranicznym banku. Właśnie wracam do pracy po miesięcznym l4.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie!
Witam i ja
Mam na imię Żaneta, obecnie 28 lat - w dn. porodu będzie 29 (plan zdążyć do 30. zrealizowany!). Mieszkamy we Wrocławiu, jesteśmy rok po ślubie. Za miesiąc rozpoczniemy duuuży remont, mając nadzieję, że zdążymy wszystko ogarnąć do pojawienia się Maluszka.
Wg wyliczeń, termin mamy na 30.12 (widziałam, że jest jeszcze jedna Dziewczyna z takim samym ), to będzie nasze pierwsze dziecko.
Wszyscy "wróżą" nam dziewczynkę, ja mam inne przeczucie...
Serdecznie pozdrawiam!
Mam na imię Żaneta, obecnie 28 lat - w dn. porodu będzie 29 (plan zdążyć do 30. zrealizowany!). Mieszkamy we Wrocławiu, jesteśmy rok po ślubie. Za miesiąc rozpoczniemy duuuży remont, mając nadzieję, że zdążymy wszystko ogarnąć do pojawienia się Maluszka.
Wg wyliczeń, termin mamy na 30.12 (widziałam, że jest jeszcze jedna Dziewczyna z takim samym ), to będzie nasze pierwsze dziecko.
Wszyscy "wróżą" nam dziewczynkę, ja mam inne przeczucie...
Serdecznie pozdrawiam!
jopal
Witajcie nowe dziewczyny, zapraszamy do dyskusji na główny wątek i piszcie prywatne wiadomości do Jagoda23 lub Magda_z_UK to Was do listy dopiszą.
m-s
Hej dziewczyny jestem Magda mam 23 lata mieszkam w okolicy Bielska-Białej woj, śląskie Jestem w 16 tyg ciązy.Termin porodu z @ 2 grudzień, a z usg prenatalnego 29 listopad .Jestesmy z mężem 2 lata po slubie a w sumie jesteśmy razem 8 lat
konwalijka05
Zaangażowana w BB
Hej! Dołączam do Was grudnióweczki! Jestem Aga, 28 lat. Termin mam na 1 grudnia, to moja druga ciąża. Także będzie rodzeństwo dla synka!
reklama
renia_b
Jestem Renata. Tymczasowo mieszkam w Suwałkach. Mam nadzieję, że za rok wrócimy do Warszawy. Mam 31 lat i prawie 4-letnią córeczkę Majeczkę :-) Termin z OM na 29.12, a z USG na 21.12 i będzie raczej syn Marcel :-)
Podziel się: