agnus_81
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny ja robię pasemka więc ta farba też nie dotyka skóry głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
serio?? ja właśnie myślałam że we FR to wybieg na ulicy!
wszystko przez media, twierdzą że Francuzki nawet do supermarketu są odwalone a Polki to fleje, a ja się z tym nie zgodzę, bo tutaj też w szoku byłam na początku jak ludzie w ogóle nie zwracają uwagi na ubiór!! i nikt na ciebie dziwnie nie spojrzy nawet jakbyś miała reklamówke na głowie!! Czuje się tu swobode, luz, ja chodzę jak mi się podoba, a jak jadę do PL to do byle sklepiku trzeba się odstawić jak na rewie bo się na ciebie dziwnie będą patrzeć...
tak to prawda że w FR każdy się ubiera jak chce i nikt na to uwagi nie zwraca, ale to dotyczy głównie dużych miast. Myślę że w PL w dużych miastach jest tak samo. Jeśli chodzi o małe miasteczka - ja w takim mieszkałam, to tam ludzie zwracają uwagę na wszystko, a jakie gadanie było jak przyjechał do mnie czarnoskóry chłopak........(w mieście nikt nie mieszkał o tym kolorze skóry)
Byscie widzialy tutaj jak niektorzy potrafia sie odstawic.To mi oko bieleje.
Ale powiem wam ze we Wloszech ludzie sa ladnie ubrani i zadbani.Nawet w malych miescinkach .Ja wieczorem na spacer w japonkach ,a tam malolaty 13 -letnie juz na obcasach odstrzelone.No to nie bylo wyjscia i na drugi dzien polecialam kupic buty wyjsciowe.
Bo tu w Niemczech to odwyklam.
Bylam w Primarku nie wiem czy znacie angielski sklep z ciuchami za grosze.Ale fajne niektore byly.Ale kupilam dla mnie tylko pizamke i dla mojego jakies spodnie i bluzy.
Bo stwierdzilam ze nie ma sensu jak cos kupie a pozniej nie bedzie pasowac.Obiecalam sobie ze jak Stella sie pojawi to sie obkupie.A co!!!
mam pytanie nie wiem czy pisałyście o tym ale zapytam
farbowałyście włosy w ciąży?
ja jestem na jutro zapisana na robienie odrostów a znajoma mi tu nagadała że nie wolno
No to jestem
Moje dziecko ewidentnie robi mnie w ch..kaSkurcze mam teraz może ze dwa na godzinę, czasem jeszcze zarwie mnie brzuch jak na @, na wizycie wszystko ok, rozwarcia brak, doktorek powiedział ,że tak już może być, jak skurcze będą częstsze to na IP i tyle... Ale przynajmniej przekonałam się na własnej skórze ,że zmaltretowanie swojej drugiej połówki potrafi zdziałać cuda
Nie wiem czy da się namówić na jeszcze ale będę uparcie próbować
Tylko szkoda ,że noc nie przespana
![]()