reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kaka gratulacje :-) a to szef tak zabiega o Ciebie, czy zmieniłaś pracę?
Nie zmieniłam...jeszcze;-)
Jestem padnięta. Młody dał mi tak popalić w nocy że nie wiem jak się nazywam. Od 1 do prawie 4 nie spał. Wiercił się w łóżeczku gadał wstawał wyrzucał z niego pościel a rano nie mogliśmy go dobudzić i był ryk. A ja teraz siedzę w firmie, gapie się w ekran i nie wiem po co ...
współczuję nocki..u nas odpukać jeszcze nigdy nie było aż tak źle. Jednak to ja mam złote dziecko.

Hej no ja jestem w szoku. No i nie bardzo mi sie ten wystrój podoba. Tzn podoba mi sie wygląd ale nie podoba mi sie że czuje sie tu jak w obcym miejscu i musze od nowa odkrywać co i gdzie. No ale trzeba sie przyzwyczaić.
No weekend miną ok. Konsultantką Avon zostałam. Zobaczymy jak to bedzie. Nic nie płace za to i jak sie nie uda to nie bedzie żal. Dziś chyba ta rozmowa z szefe ale nie napewno bo u niego to nigdy nic nie wiadomo:rofl2: Ale kompletnie sie nie przejmuje. Alo to chyba źle co że mam taki luz w sobie??
Wiosna!!!!
5_wiosna_06_1024%20x%20768.jpg

Jak rozmowa??
Wiosenka piękna...szkoda, ze tylko na zdjęciu. Dziś u mnie wietrznie i deszczowo wrrr
Co do Avonu. Raz kupiłam cienie i byłam mega niezadowolona, za to kremy wyszczuplajace całkiem niezłe;-)

witam jeszcze z lozeczka :)

Karola no no no Gratulacje teraz maz dopiero bedzie zazdrosny
Jakoś zapomniał o zazdrości ehhh
Za to jak jeden klient rzucił mi komplement to z wrażenia nie mogłam faktury wypisać;-)

Małgosia my to jesteśmy pod każdym względem różni normalnie misz masz:-D:-D:-D

eee no koleżanko co ja tu czytam Pięknie!!!!!!!!!!!! GRATKI

Kurde biedne chłopaki i jak po prześwietleniu????

O której ma być ta rozmowa?????????? No i fajnie że bedziesz miałą jakieś dodatkowe zajęcie a jak przytym wpadnie jakiś grosz w kieszeń to jeszcze fajniej:rofl2::rofl2:

Witam
Ja właśnie wróciłam do domku bo byłam (jeszcze z dwiema mamusiami) załatwiać dla naszych pociech piknik pożegnalny, bo jednak doszliśmy do wniosku ze zamiast tradycyjnego balu zrobimy im zabawe w plenerze:-p:-p:-p A więc miejsce zaklepane wstępne menu też;-) wodzirej też już załatwiony. Teraz trza pomyśleć czy aby nie zrobić tego na styl Dzikiego zachodu lub innego by dzieciaki miały frajdę no i wymyśleć jakieś konkursy i zabawe na te 4h;-);-)
Teraz się obiadek gotuje, mały śpiocha a mamusia pije kawke:-p

Witam coraz bardziej mi się to nowe bb podoba chociaż wczoraj byłam zupełnie innego zdania, ale to prawda im człowiek starszy tym trudniej mu zaakceptować zmiany:-D
Jajuż na dole posprzątałam, drugie pranie się pierze, słońce przepiękne i ciepło.
Lenka sobie słodko śpi, wypiję kawkę i idę sprzątać łazienki.

A od soboty chodzę jak pokraka tzn dziś ju dużo lepiej bo mnie "strzykło" w krzyżach, najgorzej jest rano i jak mszę małą brać na rece boli jak diabli:no:
M mnie smaruje maścią przeciwbólową ale to samo musi przejść niestety:no:

No a we środę malujemy naszą sypialnię, farbę już mamy kupioną i tylko czekam na M bo w środę ma być w domku:tak::tak:

Ja jakos też nie mogę sie przyzwyczaic ale źle nie jest na nowym bb
Współczuję bólu. Mi pomagały tabletki chyba Cetonal ale to na recepte.

Hejka Wszystkim:)
Ja za parę minutek uciekam z pracy, więc na chwilunię wpadam powiedzieć, że ze zdrówkiem lepiej, w pracy sukcesy od poniedziałku bo wreszcie podpisałam umowę z klientem, nad którym pracowałam od listopada, a mąż mnie zabiera dziś na zakupy :)) Żyć nie umierać, oby tylko mi łba nie urwało - tragicznie wieje u mnie ://// Buźka odezwę się wieczorkiem na dłużej :)

Zakupy...a ja przed wypłata;-) i zostają mi aktualnie zakupy w spożywczaku heheheh

Madziunia sądny poniedziałek. Ja kilka tygodni temu miałąm tydzien do dupy...

Spijam sobie likierek, zaraz pranko wywieszam i robie łóżko. Może MjM obejrze i kimono.

reklama
ulka jaki kolorek????
mirabelka wooooooo aż tyle w wodzie ja zawsze po godzince miałam już dosc
mamana jak zakupki???
małgosia nie pomoge o mój jak do tej pory to lgnie do dzieci, a z biciem - hymmmmmmmm dziwne
minisia a może poprostu dajcie mu w kość, to może sam ucieknie
magdziunia tule i głaszcze, przygód miałaś naprawde sporo. Zdrówkaaaaaaaa
kaka je nawet nie poweim co dzisiaj jadłam waga w góre poszyboje jak nic

A my po południu plan dnia wypełnilismy. Bylismy na zakupkach. Kupiłam młodemu buty, kutrke, 2 pary spodni w smyku i to za niecałą 100 :-) wiec jestem przeszczęsliwa. Potem castorama i tesco, młody niestety nie potrafi usiedzieć w koszyku, a w sklepie woli ganiać niz iegac, więc M zrobiła zakupki a ja poszłam z młodym na taki mini placyk w sklepie i mlody szalał jak najety z dzićmi- po prostu dusza towarzystwa, potem był zoologiczny i oglądał ryki i papugi:-)

U mnie nic ciekawego:biggrin2: Weny brak, pogoda do dupy... Z Patrykiem już w miare ok, no ale pojechał w niedziele przed 21, wiec znowu sama... Po za tym ctrl+c, ctrl+v ;-) hihi
Lece do spania. Buzka

Heloł,
Mi nagła robota wypadła i się obijam na bb.

Małgorzatka nadopiekuńcza nienadopiekuńcza, ale poszukałabym innego przedszkola. Bo lanie w tyłek nie jest dla mnie normalne w takiej instytucji:no: Ale zapytaj najpierw.
W Irsku jest kompletny zakaz bicia dzieci i wydawało mi się że cała unia ma takie prawo.
Minisia jakbyś potrzebowała pomocy w pozbyciu się "pasożyta" daj znać - przyjadę i Ci pomogę mu nakopać. Raz, że mam nerwy teraz w sam raz na lanie drani, a dwa, że też miałam takiego współlokatora i wiem jaka cholera bierze.
Kaka no no no... Miło na całym horyzoncie. Gratuluję.
Mirabelka buziol dla Iguni-szybkobiegaczki. Super!
Magdziunia ja mam tak, że jak poniedziałek do bani, to koniec tygodnia zazwyczaj wspaniałe wieści przynosi. Po dzisiejszym dniu mam nadzieję się dowiedzieć o giantycznej wygranej w totka w piątek.

Chorowitkom też buziaka posyłam. Takiego zdrowotnego.
U mnie straszne doły, bezsens życia, pracy, nauki... Tylko Tusina kochana na maksa.
I... wracam do pracy :dry:

Hej ja sie witam z rana.
MINISIA zaraz na zamkniętym opisze co i jak. Miło że na mnie czekałaś :rofl2: Kupiliśmy wczoraj małemy laptopa takiego zabawkowego i mam dziś spokój siedze prz swoim kompie a on przy swoim i mi nie przeszkadza;-)
Pogoda jakaś taka nie bardzo ale sie nie poddam i wiosne prfzywołuje nadal
wiosna_zoom.jpg

reklama
Witam
Chyba mnie chandra dopada, mały marudny zachowuje się jakby mu zęby miały iść:nerd::nerd: wpycha nawet po 2 smoki na raz do buzi:baffled: Do tego ma lekki katarek ehh Nawet na spacer nie można wyjść taka pogoda:-:)-:)-(

Do góry