reklama
Asheara
I can't get no sleep.
Takiego mam dobrego Pana Doktoraktóry szybko się mną zajmie i jak on to określił" szybko pójdzie" .Z pierwszą ciążą też szybko poszło i bez bólu
Pozdrawiam
I wywolywanie tak predko?

kinguś
Nie poddam się
No to dobrze, że wyniki ok.:-):-)Cyniczna badania wyszły mi w normie - niskiej ale zawsze ;-) i teraz nie wiem czy one wyszły czy nie wyszły skoro nie byłam na czczo![]()
I jak odezwij się.jutro na 9-10 idę do szpitala na badania w związku z ta hipotrofią. własnie wyprałam pidżamę-jakby mnie chcieli zostawić i szlafrok. jak totalna Amatorka nie mam nic przygotowanego NIC!!!!!!!!!
Wczoraj miałam wizytę no i odebrałam badanie moczu(bo tylko tego nie zrobili) i wyszły złe leukocyty 30-50 przy normie 1-5

A co do moich odczuć, że poród już blisko - jasne- szyjka dłuuuga i zamknięta aż się gin nie mogła do jej końca dostać

Teraz czekam na czwartkowe usg co wyjdzie z tą nerką, badania powtórzone.
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
U nas po wizycie all is very well
, jak mówi lekarka, troszkę mam podwyższone dolne ciśnienie i szybkie tempo, ale po wczorajszym stresie nie spodziewałam się niczego dobrego. Opuchnięta jestem, ale podobno nie jest najgorzej. Żadnych bakterii ani białka w moczu nie ma, więc spoko:-)

Karolinusia
Fanka BB :)
jestem po w domu:-) mała waży teraz 2750, czyli przez ostatni tydzień przybrała 333g.
wszystko ok. mam dwa razy w tyg pokazac się na ktg i raz w tyg do swojego lekarza kontrolować wagę Małej. łożysko nadal ją odżywia.
i zostało tylko czekać na poród. Aha i dostałam "rozkaz" by juz spakowac sie do szpitala- i małą i mnie, bo to 38tc i w kazdej chwili może się zacząć. choć nie sądzę, coś czuję że może przenoszę. mój orgaznizm nie daje żadnych sygnałów, żadnych skurczy przepowiadających ani nic.
także fajnie.
jak czekałam na usg-na oddziale widziałam tyle maleńkich dzieci świeżo urodzonych:-) słyszałam jak laska krzyczy-rodziła.:-)
Boże jak ja już bym chciała się rozpakować.

wszystko ok. mam dwa razy w tyg pokazac się na ktg i raz w tyg do swojego lekarza kontrolować wagę Małej. łożysko nadal ją odżywia.
i zostało tylko czekać na poród. Aha i dostałam "rozkaz" by juz spakowac sie do szpitala- i małą i mnie, bo to 38tc i w kazdej chwili może się zacząć. choć nie sądzę, coś czuję że może przenoszę. mój orgaznizm nie daje żadnych sygnałów, żadnych skurczy przepowiadających ani nic.
także fajnie.
jak czekałam na usg-na oddziale widziałam tyle maleńkich dzieci świeżo urodzonych:-) słyszałam jak laska krzyczy-rodziła.:-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
To super, no ale z Twoim nastawieniem pozytywnym nie mogło być inaczej:-).
monisia1979
Fanka BB :)
Dziewczynki,dobrze,że z dzidziusiami wszystko o.k.
Kinguś,mam nadzieję że z Twoimi nerkami,wszystko będzie dobrze
Kinguś,mam nadzieję że z Twoimi nerkami,wszystko będzie dobrze
reklama
boozqowa
Październik 09'
jestem po w domu:-) mała waży teraz 2750, czyli przez ostatni tydzień przybrała 333g.![]()
także fajnie.
Super wieści;-)
Jak kilka lat temu leżałam na ginekologii, która jest pod porodówką to jednego wieczoru taka zdenerwowana i przekładająca się z boku na bok mówię do dziewczyn, z którymi leżałam "Cholera, te psy mogłyby chociaż w jedną noc tak nie wyć, człowiek chce się wyspać, a te wyją i wyją do księżyca jak nienormalne!", a na to jedna z koleżanek mało co nie udławiła się ze śmiechu mówiąc mi "Kochana, to nie psy, to na porodówce u góry kobiety rodzą"
I ot takie to mam doświadczenie z porodówką