reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Ja mam szpital w domu. Cora kaszle i smarka, młodszy oczy zaropiale, najstarszy gardło!
My z mężem stwierdziliśmy że przestajemy się zabezpieczać, jak się uda to super! Ja co prawda trochę za bardzo się nakręciłam ale udało się! Też czekam na wizytę i doczekać się nie mogę a to dopiero 2 grudnia! To będzie 7+6.
Ja 1.12 w 9+2 i liczę na to że będzie już ładnie widać gdzie główka, rączki, nóżki 🥰

reklama
Kurde nie stresujcie mnie, mi dużo nie trzeba haha 😂 właśnie zawsze ale to zawsze mi zimno a teraz mogłabym stopami prasować bo aż parują 😂
Ja mam dzisiaj wolne, zrobiłam też synowi dzień wolny od szkoły, byliśmy na zakupach, zaraz się za obiad zabieram i w między czasie oglądamy "jak zostać kotem" 3 raz ale co tam ... :)

U mnie dziś po wizycie i mamy pęcherzyk ciążowy 4mm, pokrywa się z om i wychodzi jakieś 5+0/ 5+1 🥳 Dobrze, że trafił do macicy i niech się tam trzyma z całych sił, ja po owulacji miałam 14mm endometrium, więc powinien mieć wygodnie 😁

Dzisiaj mam taki dzień bez sil, nie wiem czy to ta pogoda, czy co, ale mam spadek formy, a może stres troche opadł i organizm potrzebuje odpoczynku😴

Bety nie musze badać przez jakiś tydzień wiec luzik 🥳

Ja 1.12 w 9+2 i liczę na to że będzie już ładnie widać gdzie główka, rączki, nóżki 🥰
Mamy w te same dni wizyty ja właśnie po USG jestem dzidzia ma się dobrze ponad 15 mm serduszko bije ale nie dali posłuchać założyli mi kartę ciąży i następna wizyta 1.12 już w szpitalu bo będą mnie prowadzić ponieważ miałam w lutym usuwany mięśniak 12cm i muszę rodzić też w szpitalu. Ja się dzisiaj znowu czuje kiepsko brak mocy i mdłości

słuchajcie własnie sie dowiedziałam ze nie zostanie mi przedłuzona umowa , co w tym wypadku ? czy jak pójde na zwolnienie to to zostanie uznane ? jestem kompletnie w rozsypce , doradzcie cos zeby było dobrze ..

reklama
Do góry